Foto: Artūrs Rundēlis
Vai vari iztēloties, kā būtu savu ikdienu pavadīt gluži citādā vidē, paraugoties uz pasauli un sevi no līdz šim neierasta skatpunkta? Atklāt ko jaunu gan par pretimnācējiem, kuri ikdienā nereti paliek nemanīti, gan par jomām, kas līdz šim nav izzinātas? Kopš gada sākuma tieši šādi televīzijas ekrānos sevi izaicina jaunā aktrise Ieva Florence.

Līdztekus studijām Latvijas Kultūras akadēmijā un pirmajiem soļiem uz lielās skatuves izrādēs "Pīters Pens", "Žanna d'Arka" un "Izraidītie" Ieva iesaistījusies arī raidījuma "Kurš kuru" veidošanā un paguvusi savus spēkus un pacietību pārbaudīt ne tikai ar uzgriežņa atslēgu rokās un kūdras purvā, bet arī daudzās citās, sievietēm visnotaļ netipiskās, profesijās.

Par šovā gūto emociju kamolu, lomām, ko mūža laikā plānots izdzīvot uz lielās skatuves un pašas dvēselē, kā arī to, kāpēc mums labāk necensties saprast vīriešus, bet vairāk – pašām sevi, brīžam smejoties un brīžam – domīgi nopūšoties, runājam, Ievai apņēmīgi, diedziņu pa diedziņam, šķetinot arī pašai sevi. Tā esot interesantāk, viņa nosaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!