Foto: DELFI.lt

Bijušais Latvijas basketbola izlases spēlētājs Žanis Peiners izveidojis akciju, kurā dāvā biļetes uz Rīgā spēlējošā Ukrainas kluba Slobožanskas "Prometey" trešdienas vakara pusfināla maču ULEB Eirokausā, tādējādi palīdzot Latvijas galvaspilsētu atvest Eirolīgu. Kā pats smejoties saka, pilnas slodzes darbs uz trim dienām.

Trešdien "Prometey" komanda ULEB Eirokausa pusfinālā "Arēnā Rīga" uzņems Turcijas klubu Ankaras "Turk Telekom". Jau ceturtdaļfinālā pret grieķu vienību Patras "Promitheas" arēnā valdīja basketbola atmosfēra, taču trešdien tā varētu būt vēl jaudīgāka, jo sagaidāms, ka tiks atvērts otrais stāvs.

ULEB Eirokausa čempioni iegūs ceļazīmi uz nākamās sezonas Eiropas prestižāko klubu turnīru - Eirolīgu. Arī nākamajā sezonā "Prometey" savas mājas spēles aizvadīs Rīgā, un tā būtu lieliska iespēja Latvijā redzēt Eiropas basketbola grandus. Lai radītu Ukrainas klubam pēc iespējas patīkamākus apstākļus Vecā kontinenta elites līmeņa sasniegšanai, savu roku tajā nu pielicis arī Peiners, kurš dāvā divas biļetes katram, kurš retvītojis vai nospiedis "like" viņa tvītam par rītdienas maču.


Atsaucība bijusi gana ievērojama, jo retvīti tuvojas skaitlim 250, bet "like" ir teju 500. Peiners cer, ka pie šiem cipariem neapstāsies, un interese turpinās augt. Viņš savu roku, lai "Prometey" spēlētu svētku atmosfērā, pielika jau pirms ceturtdaļfināla. Un tas atmaksājās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!