Ceturtdien, 19. oktobrī, pulksten 11, "Delfi TV ar Jāni Domburu" viesojās viens no visu laiku izcilākajiem Latvijas sportistiem, leģendārais basketbolists Valdis Valters. Intervija ar Valteru tiešraidē bija skatāma pulksten 11, bet pēc tam tā ir redzama ierakstā.

Valters šogad svinēja savu 60. jubileju, bet rudenī viņš kļuva par otro Latvijas basketbolistu, kas uzņemts FIBA Slavas zālē. Tagad kopā ar Latvijas izcilāko sieviešu basketbola pārstāvi Uļjanu Semjonovu Slavas zālē Latvijas vārdu nesīs arī Valters.

Leģendārais Latvijas basketbolists nekad savā dzīvē nav bijis no mierīgākajiem cilvēkiem, viņam allaž ir bijis viedoklis par daudziem notikumiem sabiedrības dzīvē. Savulaik Valters uzmanību pievērsa ar intervijām, kurās atklāti runāja, bet mūsdienās viņš ar saviem ierakstiem sociālajos tīklos sacēlis ne vienu vien viedokļu vētru. Vairākas reizes Valters gājis prom no basketbola, tomēr visu laiku palicis ar to saistīts. Tagad Valters sevi atradis arī masu medijos, kopā ar Armandu Puči vadot sporta šovu "Hattrick".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!