Foto: Cehs.lv karikatūra

Pagājusī nedēļa bija notikumiem bagāta visā pasaulē, bet divi no tiem ir ļoti saistīti ar šodienas tēmu. Tātad: par prezidentu tika ievēlēts Edgars Rinkēvičs un tūkstošiem cilvēku priecīgi devās praida gājienā. Tagad jautājums zubrilām pirmajos solos: kas ir kopīgs Rinkēvičam un praida dalībniekiem? Redzu, ka pat briļļainās kobras netika galā. Kas ir kopīgs Bejonsē koncertam un Nacionālās apvienības lāpu gājienam? Daži apjukumā izbolījuši acis kā Ivars Āboliņš. Labi, pēdējā iespēja – kas ir kopīgs Eltonam Džonam un Līgai Dimiterei?

Bēdīgi, būs vien jāpaliek uz otro gadu. Vienīgais kopīgais faktors ir tāds, ka visi pieminētie ir cilvēki. Tas, ko jūs visi uzreiz iedomājāties, ir lietas, ko viņi dara saviem intīmajiem prieciņiem. Šeit ir jūsu prātam neaptverams fakts – cilvēkiem ir penīši, krūtsgaliņi, vagīniņas un citas jutīgas vietiņas, ar kurām tiem patīk darīt lietiņas, lai sagādātu sev prieciņus! Vēl labāk, ja šīs patīkamās lietiņas dara citi cilvēki ar savām jutīgajām vietiņām.

Līdzīgi ir ar citām miesiskajām baudām. Otra strīdīgākā baudas joma ir ēdiens. Atliek tikai kādam pielikt aukstajai zupai doktordesu – un uz tevi skatīsies kā uz amorālu mežoni, kas ir padzenams no ciema. Vienīgā atšķirība ir tā, ka tad, ja esi iemīļojis zaļās olīvas, tev netiks liegti konkrēti labumi, kurus sabiedrība ir noteikusi par pašsaprotamiem. 

Ja Rinkēvičs būtu ietvītojis, ka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!