Sestdien pie Rīgas Domes pulcēsies partijas "Saskaņa" atbalstītāji, kuri plāno izteikt viedokli par "pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo". Sākotnēji viņiem līdzās savu viedokli par to, ka Rīgas mēram jāatstāj amats, vēlējās izteikt arī "Nacionālā apvienība" (NA), taču, vairoties no "neveselīgas konfrontācijas", mītiņu atsauca. Vai un kāpēc Nilam Ušakovam jāatstāj amats? Cik pamatota ir vēlme atlaist Rīgas Domi? Partiju duelī piektdien "Delfi TV ar Jāni Domburu" studijā atbildēja NA pārstāvji Dainis Locis, Nauris Puntulis un "Saskaņas" pārstāvji Aleksejs Rosļikovs un Regīna Ločmele-Luņova.

Kā ziņots, "Saskaņas" 9. februārī plānotajā sapulcē, pēc partijas aplēsēm, varētu piedalīties aptuveni 1000 iedzīvotāju. Sapulces oficiālais mērķis pieteikts - dot iespēju iedzīvotājiem izteikt savu viedokli par pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo. Tomēr, kā liecina Rīgas domes deputāta Vitālija Dubova (S) ieraksts sociālajā vietnē "Facebook", mītiņš paredzēts Rīgas mēra atbalstam. "Apmelot Nilu ir vieglāk nekā uzvarēt vēlēšanās. Robeža ir pārkāpta, mēs iziesim ielās!" pausts deputāta ierakstā, kurā solīts, ka pasākumā atbalstu Ušakovam paudīs arī "Maskačkas sportisti".

Savukārt NA mītiņa laikā bija plānots paust viedokli, ka Rīgas mēram Ušakovam (S) saskaņā ar Rietumeiropas demokrātijas principiem ir jāatkāpjas no amata. Vakar gan NA paziņoja, ka atteikusies no ieceres piketēt vienlaikus ar "Saskaņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!