Pirmdien, 29. maijā, portāls "Delfi" projektā "Delfi TV ar Jāni Domburu" piedāvā interviju ar Latvijas Reģionu apvienības valdes priekšsēdētāju Mārtiņu Bondaru. Intervijai seko diskusija, kurā piedalās dziedātāja Agnese Rakovska, "Swedbank Latvija" galvenais ekonomists Mārtiņš Kazāks, kā arī portāla "Delfi" žurnālists Filips Lastovskis.

Pēc tiešraides intervija un diskusija ir apskatāma ierakstā šeit:

Līdz šim interviju ciklā tika aicināti lielāko pilsētu kandidātu sarakstu līderi, bet no 26. maija Jānis Domburs intervē populārāko partiju līderus. Tāpat kā līdz šim pēc intervijām sekos diskusijas ar sabiedrībā pazīstamām personībām un ekspertiem. Iepriekš projektā jau notikusi intervija ar Mārtiņu Bondaru kā Rīgas mēra amata pretendentu.

Iepriekš ciklā "Delfi TV ar Jāni Domburu" jau notikušās intervijas un diskusijas par tām iespējams noskatīties šeit.

Aicinām lasītājus jautājumus Mārtiņam Bondaram, kā arī citiem politiķiem uzdot komentāros, rakstot lasītāju satura redaktoram uz aculiecinieks@delfi.lv vai ziņojot portālam "Delfi" tā sociālo tīklu profilos.

Interviju un diskusiju ciklu finansē Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds no programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!