"KPV LV" līderu Artusa Kaimiņa un Alda Gobzema starpā samilzis konflikts, kas nu rezultējies nopietnos publiskos pārmetumos vienam pret otru. Ņemot vērā, ka no partijas lēmumiem ir atkarīgi politiskie notikumi valstī, abi vēl nesenie cīņu biedri tika uzaicināti ierasties uz tiešraidi "Delfi TV ar Jāni Domburu" studijā - Gobzems ieradās, bet Kaimiņš atteicās nākt.

Taujāts par attiecībām ar Kaimiņu – vai abi paliks viens otram muguru pagriezuši, Gobzems pēc garas klusuma pauzes atzina, ka dzīvē notiek dažādi brīnumi, bet šī nebūšot tā situācija. "Man godīgi jārunā. Šodienas apstākļos, es domāju, ka visticamāk mūsu ceļi var nesaiet kopā vienam ar otru," vaļsirdīgs bija Gobzems, kurš pirms brīža vēl intervijā bija uzsvēris, ka politikā varot mēģināt sastrādāties arī ar "pašu nelabo".

Pēc šonedēļ Saeimā notikušā balsojuma par jauno valdību Gobzems esot apjautis, ka Artusa Kaimiņa "režisors" ir Rūdolfs Meroni. Gobzems detaļas piektdien par partijas biedra saistību ar Šveices advokātu plāno izstāstīt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB). Politiķis to darīšot pienākuma vadīts, nevis labprātīgi. To Gobzems vairākkārt uzsvēra intervijā Domburam.

Taujāts, vai "normāli čaļi tā dara un ziņo viens par otru, kad bijuši vienā laivā", Gobzems uzdeva pretjautājumu - "kā tu rīkotos situācijā, ja par tavu normālu čali, cīņu biedru, darbībām ir aizdomas par kriminālpārkāpumiem?"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!