Foto: DELFI

Esiet sveicināti, cienījamie "Delfi TV" skatītāji. Šodien studijā šeit ir bijušais "Rīgas satiksmes" pagaidu valdes vadītājs Anrijs Matīss, kurš bija šajā amatā pēc iepriekšējās valdes atlūgumiem kopš 14. decembra 2018. gadā līdz šā gada 5. martam, kad pats atkāpās no amata. Rīgas domes vadošie politiķi un jaunais "Rīgas satiksmes" vadītājs pagaidām vilcinās vai vairās, vai pat atsakās nākt uz šo studiju. Matīsa kungs, savukārt, ir ļoti intensīvi uzstājies visdažādākajos medijos citur. Vēl nebija bijis līdz šim šajā studijā... Kopš pērnruden, citstarp, kad viņš kandidēja Saeimas vēlēšanās un bija arī debatēs šeit kā "Saskaņas" saraksta pārstāvis. Tās pašas partijas, kuras vadīto Rīgas domi, viņš tagad kritizē par to, ka tā "Rīgas satiksme" nav pietiekami kontrolējusi un uzraudzījusi. Labdien, Matīsa kungs.

Mēs esam mēnešiem tagad klausījušies Latvijā, visos iespējamos variantos, tai skaitā no jūsu mutes, ka "Rīgas satiksmē" viss slikti. Nu tas nepareizi, tas par dārgu, tas neefektīvi... "Rīgas satiksmē" vispār kaut kas labi arī ir darīts?

Nē, nu nav tā, ka viss ir slikti, tās negācijas jau tikai tiek tiražētas. Ir ļoti labi darbinieki "Rīgas satiksmē", kas ļoti godprātīgi pilda savu darbu.

Visi?

Lielākā daļa...

Arī tie, kas tur ar šefu priekšgalā bija?

Lielākā daļa no darbiniekiem, autobusu vadītāji, trolejbusu vadītāji... Tur četri tūkstoši darbinieki, strādā, ja. Tur desmit vai pāris desmiti, ir kaut kādi, teiksim, kas ir kaut kādā veidā, iespējams, kaut ko sliktu sadarījuši. Tad tie pārējie četri tūkstoši ir labi, un par to jau ir tā sāpe, ja. Ka viņiem viss tas jāizdzīvo uz savas savas ādas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!