Foto: DELFI

Esiet sveicināti, "Delfi TV" skatītāji! Šodien "Delfi TV" studijā ir Valdis Valters. Basketbols kā sporta veids šoruden, pateicoties Latvijas vīriešu valsts izlases startam, protams, es domāju, viennozīmīgi ir sporta veids numur viens. Numur viens zvaigzne šobrīd ir Kristaps Porziņģis, bet, ja paskatās titulos vēsturē, tad Valdi Valteru vēl aizvien nav bijis iespējams nevienam izkonkurēt, un kas zina, vai būs iespējams. Šoruden viņš ir uzņemts Starptautiskās basketbola federācijas Slavas zālē. Bijis treneris, organizators, basketbola skolas veidotājs, divu spilgtu basketbolistu tēvs, politiķis, biznesmenis un pēdējo gadu uzmanības centrā visvairāk kā komentētājs medijos un televīzijas raidījumu vadītājs. Tā kā mēs esam diezgan ilgi pazīstami, tad mēs nejūsosimies un runāsim uz "tu". Sveiks, Valdi!


Valters: Sveiks, jā!

Es gribu sākt ar to, ka, gatavojoties šai sarunai, es apjautājos ļoti dažādiem cilvēkiem, jauniem, veciem, sievietēm, vīriešiem, nu, ko runā, kāds iespaids. Ļoti dažādi. Vienaldzīgo maz, bet ļoti dažādi. Nu, te tāds vidējais aritmētiskais: "Nu, Valters!". Kas ir tavs, nu, vienā teikumā tev ir tāds formulējums, kas tu esi Latvijā?

Valters: Tu zini, es tā kā no filmām teikšu – es sevi nezinu, es sevi nepazīstu.

Tiešām?

Valters: Nē, es jokoju tādā ziņā... Es varu mainīties, ja, un es mainos pēc situācijas. Šodien situācija tāda, es... Nē, nu labi, tas ir, ja mēs vispār... Man ir noteikta dzīves līnija, kuru es stingri pildu un eju uz priekšu. Tā ka... Ļoti daudziem nepatīk, ka 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!