Foto: DELFI

Esiet sveicināti, cienījamie "Delfi TV" skatītāji! Šodien šajā studijā ir Nils Ušakovs. Atstādinātais no amata pienākumu pildīšanas, Rīgas domes priekšsēdētājs. Viņš šajā studijā ir dienu pēc intervijas ar rīkojumu par viņa atstādināšanu pieņēmušo ministru Juri Pūci, jo Rīgas mērs nepiekrita aicinājumiem tikties ar ministru šeit aci pret aci. Labdien!

Kāpēc ar Juri Pūci nevar parunāties klātienē?

Ušakovs: Mēs ar viņu esam komunicējuši ļoti aktīvi, izmantojot gan elektronisko, gan arī klasisko pastu, es domāju, ka stundas laikā mēs varēsim diezgan sekmīgi iziet caur visiem dokumentiem, gan arī pārējiem jautājumiem, bet par vakardienas interviju ar Pūci es gribu pateikt – paldies. Par to, ko viņš vakar...

Komplimentus nepieņemu, bet, vai politiķim Ušakovam, pat atstādinātam, nepienāktos ar politiķi Pūci vēlētāju priekšā, katram savu un visiem kopīgo vietā, nu, padiskutēt?

Ušakovs: Mēs esam diskutējuši pietiekoši daudz, mums tagad ir diskusijas, protams, paliek politiskā līmenī, bet mums priekšā vēl ir pietiekoši, ņemot vērā visas tradīcijas, vēl tiesu darbs. Mēs vēl paspēsim ar viņu satikties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!