Foto: DELFI

Esiet sveicināti, cienījamie "Delfi TV" skatītāji. Saeimas vēlēšana gada maijā turpinās šeit, "Delfi TV" studijā, raidījuma sērija "Par ko balsot". Sērija, lai vēl pirms priekšvēlēšanu aģitācijas oficiālā sākuma, lai vēl pirms vēlēšanu kandidātu un programmu iesniegšanas vēlētāji dabūtu atskaites punktu kā, politiķi gatavojas vēlēšanām, kādi ir bijuši un varētu būt potenciālo tautas priekšsēdētāju vārdi un darbi. Šajos raidījumos mēs aicinām piedalīties trīs formālus un faktiskus līderus no jebkuras partijas vai apvienības, kuru reitings publiskotās socioloģiskajās aptaujās šajā gadā kaut reizi ir pārsniedzis vienu procentu.

Urbanovičs: Nu un? Feini.

Kas tur feins?

Urbanovičs: Vispirms...

Šie ir trīs reālie līderi?

Urbanovičs: Šie nav vienīgie. Šie nav vienīgie. Es runāju par pārējiem, ne par sevi, protams. Ir vēl citi, mēs varētu pilnu studiju un pilnu visu jūsu laiku ar līderiem vien pielikt. Nebūtu par daudz un būtu interesanti, bet Nils pašreiz ir svinībās Tallinā, Igaunijas simtgade tieši pašreiz ir.

Jūs jau varējāt datumu izvēlēties.

Urbanovičs: Mēs... Tika piedāvāts un mēs teicām: pie pirmās iespējas ejam pie Dombura. Kad tas notika, Nils jau bija pie Ratas, viņam šodien vēl vesels lērums pasākumu. Tikai vakarā viņš atgriezīsies no Tallinas. Tas ir iemesls, kāpēc ne Nils. Nu, ja ne Nils, tad aizvietotājs. Kas attiecās par abiem pārējiem, es domāju, ka visi drausmīgi nedroši, satraukušies par drošību, tāpēc Ādamsons, kas ir profila komisijās un skatās par visādām drošības lietām, gan jau jūs par to mums kaut ko jautāsiet. Savukārt, kā bija priekšrakstā teikts, ka visvairāk jūs interesē, kuri būtu no jūsu puses mudināmi punkti mūsu programmā, par kuriem jūs gribētu, lai Delfu lasītāji, skatītāji iestātos, tāpēc ir viens ilggadējs programmas redakcijas komisijas loceklis, tas ir Igors Pimenovs. Viņš ir daudzu mūsu programmu redakcijas komisijas loceklis, līdzautors, iniciators. Tāds viņš paliks arī uz nākošās programmas taisīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!