"Lai izskolotu bērnus, es varu arī mazgāt grīdu," atsaucoties uz komentētājiem, kas nereti norāda, ka politiķi nav spējīgi veikt īstu darbu, piektdien raidījumā "Delfi TV ar Jāni Domburu" teica "Vienotības" Saeimas frakcijas vadītāja, kas šonedēļ no partijas tika izslēgta.

Viņa atzina, ka kādu brīdi vēlas no visa distancēties, būt pārliecināta, ka viņai būs darbs un nauda, ar ko izskolot savus bērnus. Ar rūgtumu minot to, ka pret politiķiem "sabiedrības attieksme ir, ka neko viņi nav pelnījuši, nekas viņiem nav šai dzīvē jādara", deputāte nespēja savaldīt emocijas.

Atbildot uz jautājumu, vai viņas nākotne varētu būt saistīta ar vēstnieces amatu, Āboltiņa teica: "Katrā dienestā ir zemāki un augstāki amati. Komentāros cilvēki bieži sūta mani mazgāt grīdu. Varu visiem tiem cilvēkiem, kas mani sūta mazgāt grīdu, teikt - nebaidieties, es to esmu darījusi. No 15 gadu vecuma līdz brīdim, kad iestājos augstskolā un to vairs nevarēja apvienot."

Āboltiņa savulaik bija "Vienotības" līdere, bet šonedēļ, 6. novembrī, no partijas tika izslēgta. Viņa jau iepriekš paziņojusi, ka grasās pamest politiku un atgriezties ārlietu dienestā.

Pilnu interviju iespējams noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!