Lai gan par to, ka "KPV LV" līderi Artuss Kaimiņš un Aldis Gobzems sagājuši ragos runāja jau kādu laiku iepriekš, pirmoreiz publiski politiķi viens pret otru asi vērsās trešdien no Saeimas tribīnes. "Delfi TV ar Jāni Domburu" studijā Gobzems atklāja, ka viņu ceļi ir šķīrusies un brīnums, kas ļautu tiem atkal krustoties, visticamāk nenotiks.

Taujāts par attiecībām ar Kaimiņu – vai abi paliks viens otram muguru pagriezuši, – Gobzems pēc garas klusuma pauzes atzina, ka dzīvē notiek dažādi brīnumi, bet šī visticamāk nebūšot tā situācija. "Man godīgi jārunā. Šodienas apstākļos, es domāju, ka visticamāk mūsu ceļi var nesaiet kopā vairāk," vaļsirdīgs bija Gobzems, kurš pirms brīža vēl intervijā bija teicis, ka politikā varot mēģināt sastrādāties arī ar "pašu nelabo".

Gobzems uzsvēra, ka viņam nav naids pret Kaimiņu, bet atzina, ka ir vilšanās. Tāpat viņš aicināja partijas atbalstītājus būt lēnprātīgiem un neizdarīt pārsteidzīgus lēmumus.

Jau ziņots, ka pēc raidījuma Gobzems devās uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB), lai sniegtu informāciju saistībā ar paziņojumiem no Saeimas tribīnes par Kaimiņu un iespējamu partijas "KPV LV" nelikumīgu finansēšanu. "Delfi TV ar Jāni Domburu" studijā viņš skaidroja, ka doties uz KNAB nav viņa mērķis, bet gan pienākums. "Ja šodien es būtu advokāts, nevis Saeimas deputāts, tad līdzīgi kā vasarā es arī šodien atteiktos iet. Ja kāds domā, ka esmu stāvā sajūsmā par to, kas noticis (..) Man ir rūgtas mieles un sāpīga situācija."

Pilnu Dombura sarunu ar Gobzemu meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!