Visvairāk pieprasītās preces "drukāšanas pēc pieprasījuma" platformā "Printify" ir dažādi T-krekli. Arvien ļoti populārs produkts ir apdrukātas krūzītes, savukārt savulaik tik pieprasītie mobilo tālruņu vāciņi ir zaudējuši popularitāti, raksturojot tirgus tendences intervijā "Delfi TV ar Jāni Domburu" atklāja uzņēmuma "Printify" līdzīpašnieki Jānis Berdigans un Artis Kehris.

"Printify" lielākais pļaujas laiks esot ap Ziemassvētkiem, taču ASV, kas ir uzņēmuma lielākais tirgus, dāvanas, izmantojot "drukāšanu pēc pieprasījuma" tiek gādātas arī tādos svētkos kā Visus svēto vakars jeb Halovīns, Pateicības diena, Mātes diena un Tēva diena. Pēdējā laikā popularitāti iemantojusi zeķu apdrukāšana. "Cilvēki liek mājdzīvniekus – suņus, kaķus. Tēva dienā liek savu tētu bildes uz zeķēm," stāstīja Kehris.

ASV straujāk augošo uzņēmumu topā iekļuvušā "Printify" līdzīpašnieki intervijā atklāja, ka ASV lielu pieprasījumu pēc dažādām precēm, kas apdrukātas ar klienta izvēlētiem saukļiem nodrošina dažāda līmeņa vēlēšanas. Pieprasītāko preču klāsts Amerikā un Eiropā atšķiras. "Tu nevari to pašu veiksmīgumu dabūt Eiropā tirgojot Amerikas produktus, " klāstīja Berdigans.

Patlaban "Printify" katalogā ir vairāk nekā 250 dažādu preču, kam iespējams pielāgot pasūtītāja izvēlētu dizainu. "Printify" nav pašiem savu ražotņu – kompānija darbojas kā starpnieks, kura uzturētajā platformā pasūtītāji, piemēram, interneta veikalu īpašnieki, var izveidot unikāla dizaina preces no kompānijām, kas nodrošina to apdrukāšanu.

Šogad "Printify" iekļauts ASV visstraujāk augošo uzņēmumu topā, kā arī iekļuvis Latvijas startapu zīmolu TOP 50 pirmajā vietā.

Visu "Delfi TV ar Jāni Domburu" interviju ar "Printify" līdzīpašniekiem Jāni Berdiganu un Arti Kehri varat noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!