Foto: AFP/Scanpix/LETA

Lai gan Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins šajā sezonā Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzlabojis savu sniegumu un statistikas rādītājus, sava kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģērbtuvēs latvietis nevarot lepoties ar tik pat labu sniegumu, publikācijā par "Blue Jackets" iespējamām pārmaiņām raksta "The Athletic" apskatnieks Ārons Porclains.

Praktiski vienlaicīgi ar Merzļikina izteicieniem par Latvijas žurnālistiem Ziemeļamerikā publicēts "The Athletic" raksts par "Blue Jackets" nākotni. Kolumbusas komanda pēdējās sezonās ir viena no vājākajām līgā un izņēmums nebija šī sezona – "Blue Jackets" ar 66 punktiem bija ceturtā sliktā līgā, punktu ziņā apsteidzot vien Sanhosē "Sharks", Čikāgas "Blackhawks" un Anaheimas "Ducks". Februāra otrajā pusē "Blue Jackets" atlaida komandas ģenerālmenedžeri Jarmo Kekalainenu, kuram tagad kluba vadība sākusi meklēt aizvietotāju. Tieši jaunajam ģenerālmenedžerim būs jāizvēlas "Blue Jackets" stratēģija un virziens, kādā dosies komanda.

Viens no svarīgākajiem un nozīmīgākajiem jaunā ģenerālmenedžera darbiem, pārveidojot komandu, būs vārtsarga pozīcijas nostabilizēšana.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!