Foto: Publicitātes foto
Nu jau gandrīz 50 gadu "Lidl" veikalos sev ikdienā nepieciešamās preces atrod miljoniem cilvēku. 29 pasaules valstīs katru dienu savas durvis klientiem ver vairāk nekā 11 550 "Lidl" veikali, kuros strādā 310 000 cilvēku, un tagad šai saimei pievienojas arī "Lidl" veikali Latvijā.

7. oktobra rītā savas durvis vēra pirmie 15 "Lidl" veikali Latvijā – Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī un Rīgā. (Uzzini par tiem vairāk). Katrs, kurš lūkojas pēc izdevīgas un vienkāršas iepirkšanās, ir laipni gaidīts "Lidl". Visur un vienmēr mēs piedāvājam saviem klientiem labākās kvalitātes produktus un preces par iespējami zemāko cenu. Tāda ir "Lidl" koncepcija.

Bet katram stāstam ir arī savs sākums. "Lidl" tas meklējams Ludvigshāfenē, Vācijā, kur 1973. gadā veiksmīgas pārtikas tirgotāju ģimenes atvase Dīters Švarcs atvēra pirmo "Lidl" veikalu. Pircējiem jaunā un izdevīgā veikala koncepts patika tik ļoti, ka pēc 15 gadiem Vācijā strādāja jau 450 "Lidl" veikalu. 1989. gadā "Lidl" pārkāpj Vācijas robežas, atverot pirmos veikalus Francijā. Tam seko veikalu atvēršana Lielbritānijā, Itālijā, Austrijā, Beļģijā, Portugālē un citviet Eiropā. Kopš 2016. gada – arī mūsu kaimiņvalstī Lietuvā.

Iepērkoties "Lidl", atceries par mūsu pamatprincipiem:

  • Augsta kvalitāte par iespējami zemāko cenu, vienkāršs, bet pārsteigumiem pilns produktu sortiments un veikala izkārtojums. Iepirkšanās pie mums ir ērta un izdevīga. Cilvēki šodien ir steidzīgi un aizņemti, "Lidl" to labi saprot. Tāpēc veikala izkārtojums ir viegli pārskatāms, kas ļauj pircējiem ātri atrast vajadzīgo.

  • Tā vietā, lai katrā kategorijā piedāvātu neskaitāmus produktus, "Lidl" veikali piedāvā rūpīgi atlasītu augstākās kvalitātes un zemākās cenas produktu klāstu. Pircējiem nav jātērē laiks, cenšoties izvēlēties no daudzām viena produkta vai preces versijām.

  • Lielākā daļa "Lidl" piedāvāto produktu un preču ir ar mūsu privāto preču zīmoliem. Tas nozīmē, ka esam īpaši radījuši šos produktus, lai tie atbilstu mūsu pircēju prasībām, augstajiem kvalitātes standartiem un vienlaikus būtu pieejami visiem pircējiem. Uzzini par tiem vairāk.

  • "Lidl" ikdienas darba pamatā ir vienkāršība un koncentrēšanās uz patērētāju, atbildīga dabas resursu izmantošana, cieņa pret klientiem, darbiniekiem un darījumu partneriem. Šīs vērtības ir definētas "Lidl" principos un rīcības kodeksā. Visus mūsu darbiniekus, neatkarīgi no tā, vai viņi strādā birojā, loģistikas centrā vai veikalā, vieno kopīgas vērtības un motivācija katru dienu padarīt "Lidl" aizvien labāku.

Tagad, kad esam iepazinušies, ar prieku gaidīsim tevi "Lidl" veikalos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!