Foto: Publicitātes foto
"Lidl" Eiropā ir labi pazīstams ar savu solījumu klientiem – augsta kvalitāte par zemāko iespējamo cenu. Tas attiecas ne tikai uz piedāvātajiem pārtikas produktiem. "Lidl" veikalos vienmēr atradīsi plašu nepārtikas preču klāstu – apģērbus sportam un ikdienai, kosmētikas preces skaistumam, virtuves tehniku un mājas piederumus.

Pirms nonākt veikala plauktā, mūsu privāto zīmolu preces ir izgājušas virkni kvalitātes un nekaitīguma testu, kā arī starptautiskus sertifikācijas procesus, garantējot to kvalitāti un drošību.

Piedāvājam īsu ceļvedi – iepazīšanos ar galvenajiem "Lidl" nepārtikas preču privātajiem zīmoliem.

"Cien" – skaistumam un higiēnai

Logo, company name Description automatically generated

Kvalitatīviem higiēnas un ķermeņa kopšanas līdzekļiem nav jāmaksā daudz, un tie nav jāmeklē ekskluzīvos salonos. "Lidl" privātā zīmola "Cien" produkti ir augstas kvalitātes kosmētika gan vīriešiem, gan sievietēm, un tās uzdevums ir likt Tavam ķermenim izskatīties lieliskam un pārliecinošam. Ikdienā mums vienmēr nedaudz pietrūkst laika sevis palutināšanai, bet ar "Cien" produktiem viss būs vienkārši – tie ir pieejami visos "Lidl" veikalos, iegādājami par patīkamu cenu, un to klāstā netrūkst nekā, lai padarītu ikdienas skaistumkopšanas rituālus īpaši patīkamus. "Cien" kolekcijā ir kopjošie līdzekļi sejai, matiem un ķermenim visiem vecumiem un ādas tipiem, tostarp arī "Sensitive" līnija īpaši jutīgai ādai.

Aicinām izmēģināt arī "Cien" šampūnus, vannas putas, dušas želejas un ziepes, sejas un ķermeņa kopšanas krēmus, skuvekļus un citus produktus!

Tāpat kā citiem "Lidl" privātajiem zīmoliem, arī "Cien kvalitāte ir pirmajā vietā – visi "Cien" produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti, turklāt ražošanā tiek stingri ievēroti Eiropas Komisijas noteiktie ražošanas standarti. Kas svarīgi – "Cien" zīmola produkcija nav testēta uz dzīvniekiem.

Kvalitatīvi apģērbi visai ģimenei – "Esmara", "Livergy" un "Crivit"

Attēls, kurā ir teksts Apraksts ģenerēts automātiski

Plašajā "Lidl" nepārtikas preču klāstā atradīsi arī kvalitatīvu, ērtu un modernu apģērbu visai ģimenei. Izvēlies savam stilam atbilstošu apģērbu un esi drošs – tas ir dermatoloģiski pārbaudīts un nesatur kaitīgās vielas, kā arī ir ērts, izturīgs un atbilst norādītajam izmēram.

Mūsu zīmols "Esmara" piedāvā modernu, ērtu un kvalitatīvu sieviešu apģērbu katrai gaumei. "Esmara" klāstā ir sezonai atbilstoši krekli, džemperi, džinsi, jakas un aksesuāri. Papildini savu garderobi ar vienkāršiem, klasiskiem, sportiskiem vai elegantiem apģērbiem, kuri lieliski iederēsies visās tavās ikdienas gaitās. Grūtniecēm piedāvājam elastīgas bikses un legingus, kas elastīgi piemērosies ķermeņa izmaiņām. Bet jaunajām māmiņām – īpašus krekliņus un krūšturus, kas radīti ērtai mazulīša barošanai ar krūti.

"Livergy" apģērbu zīmols rūpējas par vīriešiem, piedāvājot ērtu, funkcionālu un daudzveidīgu apģērbu, kas piemērots ikdienas gaitām, darbam dārzā vai remontu laikā. "Livergy" klāstā ir ērti ikdienas krekli un džemperi, sportiskas jakas un džinsi, kas ideāli piemērotas brīvā laika aktivitātēm.

Ja tava aizraušanās ir sports, tavs mīļākais zīmols būs "Crivit" – tas piedāvā dažādus sporta apģērbus un apavus, kas radīti no viegliem, sportošanai piemērotiem materiāliem, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un kustības spējas. Pateicoties inovatīvo materiālu elastībai, mitruma kontrolei un gaisa caurlaidībai, āda paliks sausa pat intensīvu sporta nodarbību laikā. Papildus apģērbiem "Crivit" piedāvā arī inventāru tavai drošībai sporta nodarbību laikā – ceļu un elkoņu aizsargus, ķiveres, cimdus un citus produktus, ko atradīsi interesantajā "Lidl" piedāvājumā.

"W5" un "Formil" – mirdzošai mājai un tīram apģērbam

Pircējiem, kas reiz iegādājušies zīmola "W5" preces, tās vairs komentārus neprasa! Tava māja iemirdzēsies tīrībā un svaigumā, ko nodrošinās mājas kopšana ar "W5" produktiem. Tā ir universāla sadzīves ķīmijas līnija – līdzekļi vannasistabas virsmu kopšanai, stikla tīrīšanai, skrubji, tualetes tīrīšanas līdzekļi, trauku mazgāšanas līdzekļi un citi produkti, kas nodrošinās tīrību visā mājoklī. "W5" produktu klāstā atradīsi arī automašīnas kopšanas un uzturēšanas līdzekļus. Visi "W5" produkti ir maksimāli efektīvi, to lietošana atvieglos mājas soli un ietaupīs laiku, ko varēsi pavadīt kopā ar saviem mīļajiem. Turklāt, kā jau "Lidl" – iepriecina arī "W5" produktu cena!

"Formil" mazgāšanas līdzekļi radīti dažādu drēbju un audumu mazgāšanai. Traipi un ikdienas netīrumi tiks iznīcināti, bet apģērba krāsa paliks tikpat skaista.

Tavs palīgs virtuvē – "SilverCrest" un "Ernesto"

"SilverCrest" un "Ernesto" zīmolu produkti būtiski atvieglos un palīdzēs Tev īstenot visas vēlmes virtuvē.

"SilverCrest" piedāvā dažādus virtuves kombainus, grilus, tosterus un pannas. Arī tosteri, tējkannas, mikroviļņu krāsnis, gludekļi, putekļu sūcēji, audio iekārtas, fēni, elektroniskie svari – tā ir tikai neliela daļa to "SilverCrest" daudzveidīgā piedāvājuma.

Savukārt ar "Ernesto" zīmolu "Lidl" veikalos atradīsi preces, kas nepieciešamas ērtākai un vieglākai ēdiena gatavošanai, pasniegšanai un baudīšanai. Tie ir augstvērtīgi katli un pannas, cepšanas formas, piederumi ērtākai gatavošanai, eleganti trauki un galda piederumi ikdienas un svētku maltīšu pasniegšanai.

Šis preces ir saņēmušas dažādus Vācijas un globālus neatkarīgu testēšanas institūciju atzinumus un sertifikātus, kas atzīst to kvalitāti un drošumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!