Foto: Publicitātes foto
"Parkside" ir viens no plašāk pārstāvētajiem zīmoliem "Lidl" nepārtikas produktu sekcijā. Tas piedāvā plašu mājas un dārza darbu instrumentu klāstu. Ar "Parkside" darbarīkiem varēsi pārliecinoši un droši īstenot jebkuru remonta vai dizaina ideju savā mājā, garāžā un dārzā. Tie radīti nelieliem ikdienas remontdarbiem mājās vai profesionālai ikdienas lietošanai.

No akumulatora skrūvgriežiem un finierzāģiem līdz pat iegremdējamiem ūdens sūkņiem – "Parkside" piedāvā visu, kas liek pieredzējuša meistara vai brīvdienu karotāja sirdij iepukstēties straujāk. Aktuālajiem rudens darbiem dārzā un sētā būs piemēroti mūsu jaudīgie elektriskie instrumenti – motorzāģi, zaru zāģi,lapu pūtēji un smalcinātāji.

Ērta lietošana un augsti drošības standarti

"Parkside" produktu līnijas prioritātes ir augsta veiktspēja un kvalitāte, ērta lietošana un starptautiski drošības standarti. Plašais instrumentu un elektroinstrumentu klāsts ir gatavots no augstvērtīgiem materiāliem un kalpos Tev ilgi.

Meistari īpaši novērtēs "Parkside" jaudīgos litija jonu akumulatorus elektroinstrumentiem, kas ļaus darboties ātri un efektīvi, neraizējoties par vadiem un pagarinātājiem. Akumulators būs saderīgs ar visiem atbilstošās sērijas elektroinstrumentiem.

Augsta kvalitāte par zemu cenu

Augstvērtīgi materiāli un ilgs kalpošanas laiks – tas ir precīzs "Parkside" zīmola instrumentu raksturojums. Mēs rūpīgi pārbaudām katras "Parkside" preces drošību un kvalitāti, lai saņemtu neatkarīgu Vācijas un globāli atzītu ekspertu kvalitātes sertifikātus un garantētu labāko mājas un dārza darbu pieredzi katram "Lidl" klientam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!