Foto: Publicitātes foto

Šajos Ziemassvētkos zīmols "Coca-Cola" ir izveidojis pavisam īpašu, tiešsaistē pieejamu Adventes kalendāru, kurā aiz katras dienas lodziņa slēpjas pārsteigums, ar kuru vari iepriecināt sevi pašu vai kādu tuvinieku. Adventes kalendāra pārsteigumus ir palīdzējuši sagatavot arī Latvijā pazīstami cilvēki - pašmāju "YouTube" slavenība Laurlācis jeb Laura Ķīse, reperis Edavārdi jeb Eduards Gorbunovs, drifteris Roberts Vītols un pazīstamā ēdiena blogere Našķoties Zane jeb Zane Grēviņa. Katrs no viņiem ir sagavojis aizraujošus video sveicienus, kurus būs iespējams apskatīt arī "Coca-Cola" "YouTube" kanālā.

Grims un dāvināšanas prieks svētku noskaņai

Pazīstamā pašmāju "YouTube" zvaigzne Laurlācis ir sagatavojusi veselus divus video pārsteigumus šī gada Adventes kalendāram. Vienā no tiem stāstīs par dažādiem kosmētikas lietošanas trikiem un kā izskatīties un justies labi šajā svētku sezonā. Laura īpašajā video pastāstīs ne vien par grima uzklāšanas trikiem, bet arī par atbilstoša apģērba izvēli svētku vakaram, lai svētkus varam sagaidīt gan ērti, gan svinīgi. Otrajā video Laura stāstīs skatītājiem par labākajām Ziemassvētku dāvanām draugiem, kam sekos arī pārsteigums - kāds laimīgais dāvanu izlozē saņems lielo Coca-Cola leduslāci.

Ziemassvētku sajūtas radīšana mājās

Reperis Edavārdi kopā ar draudzeni ļaus skatītājiem ielūkoties savas mājas Ziemassvētku dekorēšanas tradīcijās un kādam laimīgajam dāvinās pavisam īstu eglīti, ar kuru iepriecināt savus mājiniekus un sevi pašu svētku laikā. Tāpat, lai radītu svētku smaržu un noskaņojumu, abi kopā ceps piparkūkas un sacentīsies draudzīgā sāncensībā, lai pierādītu, kuram ir izdevies visskaistākais piparkūkas dekorējums.

Svētku mielasta pagatavošana saviem mīļajiem

Pazīstamās ēdiena blogeres Našķoties Zanes sekotāji ikdienā seko viņas un suņuka Susura piedzīvojumiem virtuvē. Šoreiz, arī "Coca-Cola" Adventes kalendāra spēles dalībniekiem, būs iespēja gūt iedvesmu un iemācīties pāris vērtīgus trikus kārtīga Ziemassvētku mielasta pagatavošanā. Zanei, darbojoties virtuvē, palīdzēs ne tikai uzticīgais palīgs Susurs, bet arī vīrs Artūrs.

Spraiga eglītes pārvešana mājās

Drifteris Roberts Vītols parādīs asa sižeta filmas cienīgu Ziemassvētku eglītes pārvešanu mājās. Kamēr eglīte būs cieši piesieta uz automašīnas jumta, Roberts kopā ar draugiem driftos cauri Latvijas mežu ceļiem, lai ievestu svētku sajūtu arī savos mitekļos.

Visi influenceru aizraujošie Ziemassvētku stāsti tiks ievietoti Coca-cola YouTube kanālā, toties Roberta Vītola video varēs aplūkot viņa "YouTube" kanālā.

Tev vēl dažas dienas ir iespēja atvērt "Coca-Cola" Ziemassvētku Adventes kalendāru un iepriecināt sevi ar dāvanām! Dodies uz: https://www.coca-cola.lv/ziemassvetki/adventes-kalendars

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!