Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijas dzeltenās preses portāla Life News žurnālisti Jūrmalā nofilmējuši visai pikantu video, kas, pēc viņu pašu domām, var pielikt punktu populāro krievu dziedātāju pārīša Leonīda Agutina un Anželikas Varumas (abi kopā attēlā) 14 gadus ilgajam mīlas stāstam.

Kā redzams video fragmentā, konkursu Jaunais vilnis apmeklējušie žurnālisti kļuvuši par lieciniekiem tam, ka Agutins nakts aizsegā visai aizrautīgi skūpstās ar kādu sievieti.

Kā vēsta portāls, dažas stundas pirms krāpšanas vēl nekas neliecināja par draudošo nelaimi - laulātie staigāja rokās sadevušies un mīļi smaidīja. Jaunā viļņa noslēgums norisinājās vienā no Jūrmalas glaunākajiem restorāniem La Riva, bet drīz vien Varuma sajutās nogurusi, savukārt Agutins vēlējās ballītes turpinājumu.

Maigi noskūpstījusi vīru uz vaidziņa, Varuma devās uz viesnīcu. Turklāt, kā pavēstījuši viesnīcas darbinieki viņi katrs gulējuši savā numuriņā - izrādās, ka Varuma nespēj gulēt pie kondicioniera, savukārt Agutins ciest nevarot karstumu.

Agutins un Varuma ir bieži Jaunā viļņa viesi, taču arī iepriekš viņu ierašanās bijusi saistīta ar nelieliem skandāliņiem. Piemēram, 2007. gadā Agutins bija tā piedzēries, ka viņu burtiski iznesa no viesnīcas Europe restorāna, savukārt pirms diviem gadiem restorānā Selavie viņš pat izkāvās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!