Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā internetā nonācis video, kurā visnotaļ pikantās ainās redzams jaunais dziedātājs, bijušais puišu grupas Latte dalībnieks Ainars Bumbieris (attēlā).

Videoklipā, kas pieteikts kā Bumbiera jaunā singla Rozes un mīlestība oficiālais video, iekļautas pikantas ainas, kurās jaunais dziedātājs redzams kails, aizskarot savas ģenitālijas. Tāpat video materiālā iemontētas fotogrāfijas, kurās mūziķis, tērpies vienās zeķītēs, pikantās pozās gultā maigojas ar kādu melnādainu puisi.

Izklaides portāls Mango atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad interneta plašumos nonācis komprimitējošs materiāls par Bumbieri - aizvadītā gada rudenī tika izplatītas fotogrāfijas no jaunā mūziķa un viņa menedžera Jura Millera brauciena uz ASV, kurās dziedātājs bija redzams, jautri izklaidējoties kopā ar Milleru un vēl kādu tumsnēju puisi.

Sadarbība ar Milleru Bumbierim aizsākās jau puišu grupas Latte laikā, bet šis projekts beidzās ar lielu skandālu - aizvadītā gada janvārī puiši paziņoja par grupas izjukšanu, to pamatojot ar Millera neizdarībām un vienošanu nepildīšanu, uz ko Millers reaģēja, pārmetot puišiem zagšanu un homoseksualitāti.

Neraugoties uz šo incidentu, pērnā gada martā, kad Bumbieris uzsāka solokarjeru, viņa menedžera pienākumi atkal tika uzticēti Milleram, tomēr arī šī sadarbība acīmredzot ir beigusies - par savu jaunāko singlu Rozes un mīlestība Bumbieris medijus aprīļa vidū informēja jau bez menedžera starpniecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!