Ainas Poišas analīze par Kombuļu Inesi  (13)

Foto: AFI

Psihoterapeite Aina Poiša (attēlā) sarunā ar izklaides portālu Mango pauž sašutumu un neizpratni par  skandalozās pašmāju mūziķes Ineses Cibuļskas, kura plašākai publikai pazīstama ar pseidonīmu "Kombuļu" Inese, atklātību par saviem atklājumiem seksā un citām visai intīmām detaļām.

"Es nevaru izskaidrot to, kādēļ viņa kļuvusi tik populāra, tomēr es uzskatu, ka katram cilvēkam popularitāte ir sava veida eksāmens, kuru nav izturējusi Inese," uzskata Poiša.

Jautāta, kā izpaužas tas, ka atraktīvā dziedātāja nav tikusi galā ar popularitāti, psihoterapeite norāda, ka brīdī, kad notiek popularitātes eksāmens, dažiem gadās piemirst par robežām.

"Inese robežas nejūt. Viņa uzskata, ka ir seksīga sieviete, bet patiesībā tas viss izskatās tā, it kā viņa tikko būtu izrāvusies no kādām važām," stāsta psihoterapeite un piebilst, ka reizēm atliekot vien pabrīnīties par to, kas notiek ar cilvēkiem.

Poiša tāpat uzsver, ka, viņasprāt, "Kombuļu" Inesei nav skaidras vīzijas par savu vērtību sistēmu. "Ja intīmo dzīvi var atklāt tik ļoti... tad cilvēkam nav īsti skaidra vērtību sistēma". Tiesa, to, kas tad ir cilvēku vērtību sistēma un kur ir normas robežas, Poiša Mango neatklāja.

Poiša gan priecājas par to, ka Inesei veidojas labas attiecības ar mīļoto vīrieti - dāni Bendu Jensenu Storgārdu -, taču viņa tāpat uzskata, ka sievietei noteikti jāpiemīt arī kādai devai paškritikas - īpašības, ko viņa nespēj attiecināt uz Inesi.

"Viņa taču arī savus bērnus ir ievilkusi savā publicitātē. Sievietei nav jābūt pelēkai pelei, tomēr Inese balansē uz vulgaritātes un nepiedienīgas uzvedības robežas," ir pārliecināta Poiša. 

Kā zināms, "Kombuļu" Inese popularitāti guva pēc šova Latvijas Zelta talanti pirms diviem gadiem, kad viņas lieliskā šlāgergrupa Kombuļi gan panākumus neguva, taču, pateicoties muzikālās apvienības līderes ekstravagantajiem gājieniem un atklātībai par savas privātās dzīves niansēm (jo īpaši portālā Mango), viņai izdevās gūt starptautisku atpazīstamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!