Foto: Mango

Naktī, kad notikusi skandalozā pianista Ivara Kļaviņa sadursme ar Valsts policiju, kuras rezultātā mūziķis vērsīsies tiesā pret likumsargiem, apsūdzot par piekaušanu, kopā ar Ivaru notikuma vietā bijusi jaunā dziedātāja Anete Kotoviča (attēlā), kura, redzot, kas notiek ar draugu, nav spējusi valdīt asaras.

"Jā, Ivars nejauši pārbrauca krustojumu pie sarkanās gaismas. Tālāk dega zaļā gaisma, un, kad viņš pārbrauca šo krustojumu, pamanījām, ka mums seko policijas mašīna ar ieslēgtām bākugunīm. Pie nākamā luksofora Ivars apstājās - nebija nekādu pazīmju, ka mēs bēgtu no policijas," izklaides portālam Mango apstākļus skaidro Kotoviča.

Pēc meitenes stāstītā, tālāk notikumi risinājušies vairāk nekā šokējoši. "Pie mūsu mašīnas pienāca trīs policijas darbinieki un, neko nesakot, atrāva durvis, un rupji izrāva Ivaru ārā.

Viņi piespieda Ivaru pie mašīnas un spēra viņam pa potītēm, lai viņš attaisītu kājas plati. Viens no policistiem iesita viņam pa kuņģi, un Ivars tika aizvests uz busiņu," notikumus atceras jaunā dziedātāja, kuru drīzumā redzēsim šovā Okartes skatuve 2.

Kopā ar Ivaru automašīnā braukusi Anete, viņas puisis un meitene, kas Ivaram koncertā piespēlējusi čellu. Trijotne stundu nosēdējusi auto neziņā un uztraukumā par to, kas policijas busiņā notiek ar draugu. Anetes draugs izkāpis no auto un piegājis pie policijas mašīnas, kur redzējis talantīgo pianistu sēžam uz grīdas, bet likuma sargi puisim likuši atgriezties mašīnā.

"Pēc stundas Ivars atgriezās ar pārsistu degunu un teica, ka busiņā viņam iesita pa seju. Mēs esam Ivara draugi jau gadiem un zinām, kādi ir viņa izlēcieni un to, ka viņš ir pārgalvīgs puisis, bet šoreiz paši redzējām, ka no Ivara puses nebija nekādas pretošanās likuma sargiem.

Ivars nelecās ar policistiem, viņš pats bija pārsteigts par viņu attieksmi. Ivars izskatījās nobijies un bija lielā stresā," šokēta Anete.

Pēc atgadījuma Ivaram vēl nācies braukt veikt narkotisko vielu lietošanas testu, un jaunā dziedātāja, redzot, kas notiek ar tuvo draugu, nav izturējusi nervu spriedzi.

"Man uznāca raudiens. Es iedomājos - vai tā tagad ir normāla situācija? Ja es kādreiz, braucot ar auto, nejauši pārkāpšu noteikumus, vai arī mani piekaus? Šajā gadījumā tas bija pilnīgi nepelnīti, un zinu, ka Ivars to tā neatstās," no notikušā atjēgties nespēj jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!