Foto: Mango

Dziedātāja Linda Amantova jeb Anmary (attēlā) ar priekšnesumu Eirodziesmā atkal atgriezusies mūzikā pēc dēliņa piedzimšanas - māksliniece daudz nebēdā par skauģiem, kuri kritizē viņas priekšnesumu, un finālā sola pavisam citas kvalitātes šovu.

"Mūsu priekšnesums pusfinālā bija tāds, kāds tas bija, jo kāds no mūsu šova veidotājiem pievīla mūsu uzticību, tāpēc pēdējā brīdī nācās priekšnesumu veidot pašām saviem spēkiem. Un paldies tiem cilvēkiem, kas pameta savus iesāktos darbus, lai pielēgtos un palīdzētu atrisināt radušos situāciju!

Labi, varbūt mēs nokļūdījāmies, taču es uzskatu, ka Eirovīzija pirmkārt ir konkurss dziesmām, un, ja kāds nesaprata priekšnesumu, tas nekas.Finālā viss būs labi, jo priekšnesums pilnībā mainīsies gan tērpu, gan šova ziņā," sarunā ar izklaides portālu Mango sola Anmary.

Pēc Eirodziesmas priekšnesuma viņa turpina saņemt arī daudzas pozitīvas vēstules par dziesmas Beautiful Song izpildījumu konkursā, kas viņu ļoti priecē, taču mākslinieci nedaudz sāpina latviešu bezkaunīgie komentāri internetā un neiejūtīgā cilvēku attieksme, ar kuru reizēm nākas sastapties pat veikalos.

"Es biju gatava uz visu ko, bet neiedomājos, ka viens izteikums par manu kleitu radīs tādu ažiotāžu. Bet neko nenožēloju - esmu priecīga par to, ka pieteicos konkursam. Man patīk viss tas gatavošanās process, jezga, kas valda apkārt," par Erodziesmu spriež fināliste.

Prognozēt uzvarētāju viņa pagaidām atturas, bet gadījumā, ja uzvaras laurus plūks Beautiful Song, gatava ar godu pārstāvēt Latviju starptautiskajā arēnā.

Dziedātāja kādu laiku bija pazudusi no mūzikas aprites, un šajā laikā paspējusi kļūt par mammu. "Audzināju savu puisīti, kuram nu jau ir divi gadi. Apmēram trīs gadus neuzstājos - pilnībā izbaudīju laiku ar bērniņu, un nekas cits mani neinteresēja.

Tagad, kad dēliņš paaudzies un viņam jau ir savas intereses, es varu atgriezties uz skatuves. Uzstāšanās Eirodziesmā bija mana atgriešanās, un, šķiet, ka atgriešanās izdevusies visai skaļa," par ap sevi radīto ažiotāžu pasmaida māksliniece.

Ne viens vien pamanīja, ka Anmary, atkal atgriežoties uz skatuves, tikusi pie perfekta auguma. Pati māksliniece smejas, ka ar diētām sevi nav mocījusi - viss noticis dabīgi.

"Uz diētas savu mūžu neesmu sēdējusi! Tā taču ir sevis mocīšana! Es ēdu visu, kas man garšo - kā desas, tā kartupeļus," smejoties stāsta pievilcīgā sieviete.

Tagad viņas galvenais uzdevums ir sagatavot priekšnesumu Eirodziesmas finālam, kas notiks 18. februārī Ventspilī, un Anmary ir apņēmības pilna mēneša laikā sagatavot patiesi baudāmu šovu. Pēc konkursa viņa turpinās darboties mūzikā

"Šobrīd top mana solo programmiņa - tas būs mans muzikālais stāsts, vienkāršs un cilvēkiem saprotams," nākotnes ieceres atklāj dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!