Ceturtdien, 17. maijā, Baku Kristāla hallē notikušajā Eirovīzijas otrajā mēģinājumā Latvijas pārstāve Anmary (attēlā) pirmo reizi plašākai publikai atrādīja tērpu, kurā viņa kāps uz konkursa skatuves.

Anmary tērpa autore ir Latvijā plašu atpazīstamību guvusī modes māksliniece - zīmola SALT radītāja Indra Salceviča, kura sadarbojusies ar krietnu pulciņu pašmāju mūzikas zvaigžņu.

Konkursa pirmajam pusfinālam, kurā Anmary startēs ar ceturto kārtas numuru, Latvijas dziedātāja kopā ar savu komandu izvēlējusies garu kleitu jūras zilā krāsā ar dziļu šķēlumu, kas atsedz kāju.

Dziedātājas bekvokālistes sapucētas krietni pikantākos tērpos - viņas uz Eirovīzijas skatuves nākamo otrdien kāps īsās kleitiņās un šortiņos, kuros dominē zilos un rozā toņos. 

Lai gan Eirovīzijas mājas lapā publicētā informācija liecina, ka latviešu meitenes uz pusfināla skatuves kāps tieši šajos tērpos, Latvijas delegācijas pārstāvis Aigars Dinsbergs DELFI Izklaidi informēja, ka šis ir tikai viens no tērpu variantiem un, iespējams, pusfinālā skatītājus vēl gaida kāds pārsteigums.

Anmary uzstāšanās jau guvusi pozitīvas atsauksmes no Eirovīzijas vērtētāju puses - lai gan atzīts, ka Latvijas pārstāves priekšnesuma horeogrāfija ir ļoti vienkārša, klātienē tā atstājusi pārliecinošu iespaidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!