Puritānis kritizē Portmenas grūtniecību

Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Natālija Portmena (attēlā), kura nesen saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" par tēlojumu baleta drāmā Melnais gulbis, izpelnījusies asu kritiku no amerikāņu politiķa Maika Hakabija par lepošanos ar savu ārlaulības grūtniecību, ziņo ārvalstu mediji.

Bijušais Arkansazas štata gubernators un ASV prezidenta amata kandidāts pēdējās vēlēšanās, republikānis Maiks Hakabijs kādā radio intervijā populāro aktrisi kritizējis par to, ka viņa, lepojoties ar savu ārlaulības grūtniecību, negatīvi ietekmē sabiedrisko domu.

Politiķis ir pārliecināts, ka Portmena, kura drīzumā dzemdēs bērniņu no sava drauga, franču baletdejotāja un horeogrāfa Benžamina Milpjē, uzvedas absolūti nepareizi, izrādot savu grūtnieces vēderiņu un intervijās stāstot par to, cik laimīga viņa jūtas, jo aktrises bērniņš taču nav ieņemts likumīgā laulībā.

"Tas nav pareizi, ka Portmena un citas Holivudas zvaigznes lielās: mums būs bērns, es neesmu precējusies un viss ir lieliski! Pasaulē nav nemaz tik daudz vientuļo māmiņu, kuras pelna miljonus, un ne visas spēj noalgot auklītes vai apteksnes.  

Vairākums vientuļo māšu ir nabadzīgas, neizglītotas un nevar iekārtoties darbā. Ja nebūtu valsts sociālā atbalsta, viņu bērni dzīvotu badā. Tāpēc nevajag izdaiļot visu šo stāstu par ārlaulībā dzimušiem bērniem," savu nostāju paudis politiķis.

Cienījamais kungs arī ir pārliecināts, ka Portmena ir slikts piemērs visām jaunajām meitenēm, kuras, iedvesmojoties no populārās aktrises, nolems dzemdēt, nereģistrējot savas attiecības ar mazuļa tēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!