Foto: Mango

Svētdienas, 22. augusta, vakarā Rīgā, Sapņu fabrikā tika atklāta LNT šova Dziedošās ģimenes otrā sezona, un pirmajā pusfinālā par tiesībām turpināt dalību sirsnīgajā ģimeņu sadziedāšanās šovā cīnījās desmit ģimenes.

Dalībai šovā šovasar bija pieteikušās simtiem ģimeņu no dažādām Latvijas vietām, no kurām deviņās atlasēs tika izvēlētas 20 ģimenes. Tā kā šovu otrajā posmā, kas sāksies 5. septembrī, turpināt varēs tikai 12 no dziedošajiem kolektīviem, jau pirmajā pusfinālā četrām ģimenēm šovu nācās pamest. 

To, kuras no desmit pirmajām pusfinālā dziedošajām ģimenēm cīņu turpinās, noteica skatītāju un žūrijas kopvērtējums. Žūrijas komisijā pirmajā raidījumā sēdēja dziedātāja Ieva Akurātere, viens no sirsnīgākajiem LNT cilvēkiem, dažādu labdarības projektu vadītāja un aktrise Katrīne Pasternaka un kordiriģentu Kokaru dinastijas pārstāvis Uldis Kokars.

Sasummējot žūrijas vērtējumus un skatītāju balsojumus kļuva zināms, ka no pirmajiem pusfinālistiem dalību šovā turpina Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, spriganās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā), Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņi no Alūksnes, Dūdumu ģimene no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales, bet Baumaņu ģimenei no Rīgas, Riņķiem no Valmieras, Vilcānu-Usānu ģimenei no Preiļiem un Ozoliem no Valmieras šovs beidzās jau pirmajā raidījumā.

Šova vadītāja pienākumus, kā jau ierasts pirmajā Dziedošo ģimeņu sezonā, pildīja dziedātājs Lauris Reiniks, kurš tikai piektdien atgriezās Latvijā no mēneša ilgas prombūtnes Losandželosā, bet šova skatītājus ar uzstāšanos pirmajā raidījumā priecēja pirmās sezonas uzvarētāji Vītolu ģimene, Zvaigžņu koris, kurā vienkopus bija iespēja redzēt lielāko daļu LNT ekrāna "seju", kā arī žūrijas locekle Ieva Akurātere.

Galerijā: ieskats šova Dziedošās ģimenes 2 atklāšanas raidījumā, kuru klātienē Sapņu fabrikā vēroja vairāki no LNT šova O!Kartes akadēmija dalībniekiem, dažādu LNT raidījumu vadītāji ar ģimenēm, kā arī dejotāja Aleksandra Kurusova un citi sabiedrībā zināmi cilvēki. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!