Foto: Publicitātes foto

Baltkrievijas pārstāvji Eirovīzijā - puišu grupas Litesound dalībnieki – jau sarīkojuši pirmo kautiņu šajā konkursā, turklāt skandāls noticis ballītē, kas bija sarīkota par godu udmurtu vecmāmiņu iekļūšanai konkursa finālā.

Kā vēsta vietējie informācijas avoti, abi grupas solisti - brāļi Dima un Volodja Korjakini - vakara gaitā esot pamatīgi ņēmuši uz krūts un par kaut ko sākuši strīdēties. Īpaši iekarsis bijis smukais Dmitrijs, bet nokaitēto atmosfēru izlādēt centusies viņu māte, kas amatu apvienošanas kārtībā ir arī puiši grupas menedžere.

Sieviete saviem dēliem izteikusi aizrādījumu un pavēlējusi šajā vakarā beigt lietot bezmaksas alkoholu, bet jaunie karstgalvji jau bija izraisījuši kautiņu. Māte metusies puišus izšķirt, bet viņi neesot aprēķinājuši spēkus, pagrūduši māmiņu un aplaistījuši viņu ar vīnu.

Aiz kauna un bezspēcības sieviete sākusi raudāt, bet tad incidentā iesaistījusies visa Baltkrievijas delegācijas Aleksandra Tihanoviča vadībā. Viņš esot puišus izšķīris, un licis viņiem atvainoties Eirovīzijas organizatoriem.

Jaunekļi apsolījuši, ka vairs nekad tā nedarīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!