Futbolists Deivids Bekhems un bijusī dziedātāja Viktorija Bekhema piedalījušies visai pikantā klipā, kurā laulātais pāris reklamē sava zīmola Beckham jaunāko aromātu Intimately Beckham Yours. Ar šo filmiņu pāris vēlējies paust visu savu attiecību spēku un "to kaisli, kas virmo abu starpā".

Saskaņā ar Bekhemu zīmola pārstāvju izplatīto informāciju, jauno smaržu sievišķā versija izceļas ar orientālu ziedu aromātu, kurā dominē frēzijas, lilijas un bumbiera lapas. Savukārt vīrišķā smaržu varianta pamatā esot citrusaugļu kompozīcija, kurai pievienots lavandas, bazilika un salvijas aromāts.

Līdz šim abi Beckham zīmola īpašnieki ar savām precēm nopelnījuši jau 170 miljonus dolāru, tomēr nemitīgi cenšas savus kontus papildināt ar ienākumiem no dažādām luksusa precēm.

Bekhemu pāra lielākie ienākumi jau sen nav no viņu pamatnodarbošanās, bet gan no dažādām reklāmām, turklāt pēdējā laikā pāris nereti piedalās dažādās kopīgās foto sesijās, tai skaitā nesen notikušajā Emporio Armani Underwear reklāmas kampaņā, par kuru viņiem tika samaksāti aptuveni 20 miljoni dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!