Foto: Privātais arhīvs

Šova Okartes skatuve 2 jaunpienācēja Liene Brikouska (attēlā) pārsteigusi skatītājus, kuri no viņas gaidījuši skandalozus izlēcienus – meitene LNT dzīvoklī intensīvi strādā pie koncerta numura un muļķības nedara. Tiesa, Liene izaicinājusi ar diētām apsēsto Sandiju Vīganti uz meitenīgu sacensību, kas, iespējams, noslēgsies ar kādas dalībnieces izģērbšanos kameru priekšā.

"Godīgi sakot, es gribu skaisti nodziedāt koncertu un iet mājās. Cilvēki jau šeit ir forši, bet viņiem te ir savs tusiņš, un es esmu sava ceļa gājēja. Intensīvi pastrādāšu, izmantojot visas iespējas attīstīties, un došu iespēju citiem," sarunā ar DELFI Izklaide godīgi stāsta Liene.

Viņa īpaši necer uz skatītāju atbalstu koncertā, jo zina, ka balsots tiek ne jau par izpildījumu, bet gan cilvēkiem, bet tautai Liene savas spēcīgās personības un vienmēr tiešā viedokļa dēļ nav īpaši mīļa. Viņa negrasās tiešraidē lūgties, lai balso par viņu.

"Biju nolēmusi atteikties no piedāvājuma atkal iet šovā, bet mana mamma ieteica iet un izmantot iespēju, ko dzīve piedāvā. Izklausīsies muļķīgi, bet šovā esmu ģimenes dēļ.

Man ir ļoti saliedēta ģimene, bet oma un opaps dzīvo tik tālu, ka redzu viņus reizi miljons gados. Es apzinos, ka iespēja piektdienas koncertā redzēt mani televīzijā viņiem ir lieli svētki, tāpēc esmu apņēmusies sniegt labu priekšnesumu, lai iepriecinātu viņus," skaidro talantīgā meitene.

Skatītāji jau novērojuši, ka Liene, kura šova pirmajā daļā izcēlās kā visai skaļa un enerģijas pilna būtne, šoreiz ir daudz klusāka un mierīgāka. Meitene nekādā gadījumā neesot saskumusi - vienkārši mainījušās viņas prioritātes šovā.

"Pirmais šovs man bija vairāk kā tusiņš, ballīte, uz kuru nenācu ar mērķi spīdēt uz skatuves. Inga Karpiča gribēja dziedāt priekšplānā, un es teicu - lūdzu, varu pagorīties fonā. Šoreiz es gribu parādīt, ka varu arī dziedāt, ne tikai kulstīt muti," mērķus atklāj dziedātāja, kurai veiksmīgi izdevies spert pirmos soļus solo karjeras izveidē jau šovu starplaikā.

Galvenā loma mūziklā, kas tiks uzņemts šova izskaņā, Lieni nesaista. "Gaišais tēls - tas nav man. Es labāk spēlētu kādu ļauno pamāti, atainotu krāsainu emociju spektru," teic Liene. Šīs nedēļas koncertam viņa meitene gatavojas ar pilnu atdevi un atzīst, ka viņai patīk tas, ka pasniedzēji paņem priekšā pa pilnu programmu, neļaujot atpūsties.

Liene paspējusi arī piešķirt jaunu dzirksti nogurušo jauno talantu ikdienai, noslēdzot pikantas derības ar Sandiju.

"Sandija visu laiku čīkst, ka grib notievēt. Dienas pirmajā pusē viņa it kā ietur diētu - ēd dārzeņus un dzer veselīgus dzērienus, bet pēc sešiem sāk štampāt iekšā visādus mēslus.

Lai viņu motivētu ja ne nomest svaru, tad vismaz saglabāt jau esošo, sarunājām tā - kura līdz piektdienai būs uzbarojusies, ja salīdzina ar mūsu esošo svaru, tai būs jāizģērbjas un kameru priekšā jāparāda kailas krūtis. Katra varam ēst, ko gribam, bet uzbaroties nedrīkst. Tā varētu būt laba motivācija notievēt, kaut gan citi runā, ka Sandiju šāds izaicinājums nesatrauc," pasmaida Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!