Candy cīnās pludmales futbola spēlē

Foto: Mango

Piektdienas pusdienlaikā Dzintaru pludmalē pulcējās sportiskākie jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2011 dalībnieki, lai piedalītos jau par tradīciju kļuvušajā pludmales futbola turnīrā New Wave Cup.

Pludmales futbola turnīrā dalībnieki mērojās spēkiem ar jau pieredzējušo "zvaigžņu" komandu, kuras sastāvā laukumā devās Krievijā populārais parodiju meistars Vladimirs Vinokurs, festivāla Jaunais vilnis kūrētājs Aleksandrs Rumjancevs, dziedātājs Leonīds Agutins, kurš Jaunā viļņa apmeklētājus pārsteidzis ar savu jauno, īso sasuku, un citi.

No dalībniekiem pārliecinošāko sniegumu laukumā demonstrēja Brazīlijas pārstāvis Rodžers Riko, bet no daiļā dzimuma pārstāvēm futbola laukumā gods godam cīnījās mūsu dziedātāja LieneCandy, kura nekad nav slēpusi savu aizraušanos ar visdažādākajiem sporta veidiem.

Lai gan "zvaigžņu" komandas pārstāvjiem futbola laukumā bija lielāka pieredze, labākus rezultātus guva Jaunā viļņa dalībnieku komanda, bet pēc abpusējas vienošanās futbola turnīrs beidzās ar neizšķirtu 5:5 rezultātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!