Foto: Publicitātes foto

Mājas lapas iblog.lv autors izklaides portāla Mango redakcijai iesūtīja videomateriālu, kurā kāds vērīgs aculiecinieks fiksējis, kā ziņu raidījuma Degpunktā automašīna pārkāpj ceļu satiksme noteikumus.

Video uzņemts novembra vidū uz Jūrmalas šosejas, kur dienas vidū daudzu autovadītāju uzmanību pievērsis lielā ātrumā braucošā ziņu raidījuma Degpunktā sarkanā automašīna, un, pēc video materiāla iesūtītāja aplēsēm, tās ātrums bijis vismaz 130 km/h.

Tā kā Degpunktā veidotāju komanda vienmēr aicinājuši apzinīgos pilsoņus informēt žurnālistus par dažādiem novērotiem pārkāpumiem, video autors aizsūtījis viņiem uzfilmēto video un saņēmis visai ironisku atbildi.

"Vēlējos pateikt paldies par nofilmēto materiālu - beidzot kāds ir nofilmējis arī mani darbībā. Prieks arī par to, ka Jums ir kādas pārmaiņas dzīvē un pa ceļam bija ko darīt. Ja ir interese, var pastāvēt uz Jūrmalas šosejas un pafilmēt vairāk, jo tur var noķert arī mašīnas, kas traucas ar ātrumu 160 un 170 km/h," video autoram atbildējis Degpunktā veidotāju komandas pārstāvis Ilgvars.


Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - Linča tiesa ir vieta, kur jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!