Foto: EPA/LETA
Amerikāņi sastādījuši mīlas dzīvē neveiksmīgo kinozvaigžņu sarakstu - tajā apkopoti desmit aktieri un aktrises, kuri, neraugoties uz savu veiksmīgo karjeru kinobiznesā, kritiķu labvēlīgajām atsauksmēm un prāvajiem ienākumiem, daudzu gadu laikā tā arī nav spējusi nokārtot savu privāto dzīvi.

Šī saraksta pirmajā vietā ierindojusies seriāla Draugi zvaigzne, aktiera Breda Pits bijusī laulātā draudzene Dženifera Anistone (attēlā). Kopš tā laika, kad Pits viņu pameta skaistules Andželīnas Džolijas dēļ, Anistone uzsākusi vairākus romānus un nomainījusi neskaitāmus partnerus, tomēr laimi mīlas dzīvē tā arī nav atradusi. Iespējams, iemesls viņas neveiksmēm ir vēl aizvien dzīvās jūtas pret bijušo vīru un nespēja samierināties ar viņa zaudējumu.

Neveiksmīgāko mīlētāju saraksta otrajā vietā iekļuvusi Sandra Bulloka - viņa aizvadītajā gada pameta savu laulāto draugu, uzņēmēju un televīzijas zvaigzni Džesiju Džeimsu, kurš populāro aktrisi bija krāpis ar tetovējumu modeli Mišelu, bet vēlāk tapa zināms, ka šis nebūt nav bijis vienīgais Džesija sānsolis.

Trešo vietu ieņēmusi Renē Zelvēgere, kura 2005. gadā četrus mēnešus bija precējusies ar kantrīmūziķi Keniju Česniju. Gan pirms, gan pēc īsās laulību dzīves Zelvēgere veidojusi attiecības ar dažādiem šovbiznesa darboņiem. Starp viņas mīļākajiem bijuši aktieri Džordžs Klūnijs un Džims Kerijs, nu jau nepastāvošās grupas White Stripes līderis Džeks Vaits, īru dziedātājs Deimians Raiss un citi, bet neviens no šiem sakariem nav bijis ilgstošs. 

Šobrīd aktrise ir kopā ar aktieri Bredliju Kūperu, bet arī šīs attiecības ir apdraudētas - Zelvēgere vēlas ģimeni un bērnu, bet viens no perspektīvākajiem jaunās paaudzes aktieriem laiku gatavs veltīt tikai karjerai.

Neveiksmīgāko mīlnieku sarakstā amerikāņi ierindojuši arī Kameronu Diasu, kurai savulaik tā arī neizdevās pierunāt dziedātāju Džastinu Timberleiku ar viņu salaulāties, kā arī Megu Raienu, kuras sirdi savulaik salauza aktieris Rasels Krovs.

Starp privātajā dzīvē neveiksmīgākajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem pirmajā vietā ierindojies par vienu no seksīgākajiem aktieriem uzskatītais Kianu Rīvss. Kopš traģiskā līgavas Dženiferas Simas zaudējuma 2001. gadā (viņa mīļotā sieviete gāja bojā autoavārijā) vīrietis tā arī nav spējis nodibināt nopietnas attiecības, atzīstot, ka viņš ir nolādēts ar mūžīgu vientulību.

Šī saraksta otrajā vietā amerikāņi ierindojuši filmas Kuprainais kalns zvaigzni Džeiku Džilenhālu, kura daudz apspriestie romāni ar aktrisēm Kērstinu Danstu un Rīzu Viterspūnu savulaik cieta fiasko, bet citas nopietnas attiecības aktieris nav izveidojis.

Par trešo mīlas dzīvē neveiksmīgāko aktieri atzīts Leonardo di Kaprio, kurš priekšroku dod modelēm un savulaik uzturējis vētrainu romānu ar supermodeli Žizeli Bundhenu, tomēr saistīt savu dzīvi ar vienu sievieti viņš pagaidām nevēloties.

Ceturtais Holivudas neveiksminieku sarakstā ir Hjū Grants, kurš 13 gadus bija kopā ar modeli un aktrisi Elizabeti Hārliju, bet tā arī nesadūšojās ar viņu apprecēties. Lai gan tieši Grantam skaistule bija pateicību parādā par savu popularitāti, sieviete viņu pameta un apprecējās ar indiešu miljonāru.

Neveiksmīgāko mīlētāju stiprā dzimuma sarakstu noslēdz Kevins Speisijs, kurš šajā ne visai glaimojošajā listē iekļuvis tādēļ, ka par viņa privāto dzīvi sabiedrībai ir ļoti maz informācijas - paparaci ļoti reti izdevies viņu pieķert kopā ar kādu sievieti, un vienīgais, kas ir zināms droši, ir fakts, ka 51 gadu vecais aktieris ne reizi savā mūžā nav bijis precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!