Foto: Mango

Pēc pazīstamā mūzikas producenta Jura Millera skarbajiem izteikumiem par Okartes skatuves talantiem, grupas nu un dalībnieks Didzis Bordo (attēlā) atklāj, ka producenta viedokli par talantīgajiem jauniešiem visdrīzāk ietekmējis atteikums, kas saņemts no grupas nu un puišiem.

"Juris Millers ir cilvēks, kurš var pateikt savu viedokli par visu, arī gadījumos, kad taisnība nav viņa pusē. Runāt viņš māk labi, bet darbi līdz galam viņam gan neizdodas. Par tiem pašiem koncertiem runājot - tehniski jau viņš tos māk noorganizēt, taču muzikāli kvalitāte ir apšaubāma," sarunā ar izklaides portālu Mango sašutis ir Didzis.

Viņš uzskata, ka Okartes skatuves jauniešu lielkoncertiem, kas pēc šova noslēguma notiks Latvijas lielākajās mūzikas hallēs, būs daudz augstāka kvalitāte, nekā populārā producenta rīkotajiem koncertiem kultūras namos, tāpēc Millera viedoklis par to, ka salīdzinoši nelielais talantu koncertu skaits norāda uz to, ka šovā darbojas nevienam nevajadzīgas pelēcības, ir pilnībā nepareizs.

"Okartes skatuvē notiek ļoti daudz kvalitatīvu lietu, tāpēc nav nekāda pamata domāt, ka viss pasākums ir izgāzies. Muzikālā ziņā šis šovs ir daudz augstvērtīgāks, nekā visi iepriekšējie talantu šovi, jo šeit mēs radām savu mūziku," skaidro jaunais mākslinieks.

Viņš spriež, ka Millera negatīvo attieksmi pret Okartes skatuvi varētu būt ietekmējis grupas nu un atteikums producentam, kad tas piedāvājis ņemt grupu savā paspārnē.

"Laipni atteicām, jo es neredzu, ka mums būtu pa ceļam ar Juri Milleru. Viņa vērtības ļoti atšķiras no mūsējām, un mēs neesam nekādi naivie puiši. Redzam, ka visi mūziķi, kas sadarbojušies ar Milleru, ir palikuši muļķu lomā, tāpēc savu grupas darbību labāk menedžējam paši," stāsta Didzis.

Nu un pēc šova iespēju netrūkstot, un puiši čakli strādā koncertējot un gatavojot savu debijas albumu. Pagaidām viņi lieliski tiek ar visu galā paši un Millera palīdzību nekāro.

Didzis nosmīn arī par pazīstamā producenta aprobežotību, kurš norādījis, ka jaunā talanta seksa skandāls ir vien kāda zaļknābja centiens iegūt lētu popularitāti.

"Tas ir muļķīgi, ka cilvēks uz visu skatās no vecām, stereotipiskām pozīcijām. Kur noteikts, kas ir labi, kas ir slikti? Es neko neesmu darījis tikai tāpēc, lai veidotu savu publisko tēlu, arī konkrētajā gadījumā ne. Es vispār nedalu - publiskais tēls un mans īstais tēls - es vienmēr esmu es pats," teic Didzis.

Viņš aicina labas mūzikas cienītājus neiespringt par Millera pļāpām un apmeklēt četrus Okartes skatuves talantu lielkoncertus, kuri no 26. līdz 29. decembrim notiks Valmierā, Jelgavā, Liepājā un Ventspilī, un kuros galvenais rādītājs būs kvalitāte, nevis Millera tik ļoti uzsvērtā kvantitāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!