Foto: DELFI

Otrdien, 24.jūlijā, pēc notikumiem un iespaidiem piesātinātās jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 pirmās dienas viesnīcā Jūrmala Spa risinājās festivāla pirmā oficiālā nakts ballīte, kurā galvenā zvaigzne bija Krievijā populārais dziedātājs Dima Bilans (attēlā pa kreisi).

Jaunā viļņa pirmās dienas afterpārtijā Bilans uzstājās kopā ar savu skatuves partneri Jūliju Volkovu, kura popularitāti iekarojusi kā savulaik skandalozā "lesbiešu" dueta t.A.T.u. dalībniece.Lai gan abi skatuves mākslinieki cenšas radīt iespaidu, ka viņus saista kas vairāk par labu draudzību, kuluāros mēļo, ka saskanīgā pāra tēls radīts vien jaunā kopprojekta reklamēšanas nolūkos.

Abi mūziķi šajā vakarā ballītes viesus ne tikai priecēja ar dažādām populārām kompozīcijām, bet arī prezentēja savas Eirovīzijas dziesmas Back to Her Future versijas krievu valodā Любовь сука videoklipu.

Viena no aktīvākajām Jaunā viļņa nakts ballītes viešņām bija producente un Bilana menedžere Jana Rudkovska. Neraugoties uz to, ka šobrīd pieredzes bagātā šovbiznesa darbone ir bērniņa gaidībās, viņa koncerta laikā līksmoja koncerta pirmajā rindās un uzsvēra, ka grūtniecība nav slimība, kam sievieti vajadzētu ierobežot.

Tiesa, Jūrmala Spa notiekošā ballīte otrdienas naktī nebija vienīgā, kas norisinājās par godu Jaunajam vilnim - populārākie skatuves mākslinieki konkursa atklāšanu atzīmēja arī restorānā La Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!