Foto: Mango

Piektdien, 14. maijā, Aija Andrejeva, pazīstama kā Aisha, sniedza pēdējo preses konferenci pirms došanās uz Oslo, kur dziedātāja pārstāvēs Latviju Eirovīzijas konkursā. Lai iedvesmotu jauno dziedātāju, izklaides portāls Mango Aishai pasniedza kādu mīļu dāvaniņu.

Preses konferencē bez Aishas piedalījās arī LTV ģenerāldirektors Edgars Kots, dziesmas What for? autori Guntars Račs un Jānis Lūsēns, Eirovīzijas nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško un citi, kuri atbildēja uz žurnālistu jautājumiem par Aishas dalību starptautiskajā konkursā.

"Visiem saviem draugiem es saku, lai viņi domā labas domas un piedomā pie tā, lai man nebūtu bail. Visu pārējo mēs ar meitenēm izdarīsim," pirms došanās uz Eirovīziju solīja Aisha.

Savukārt portāls Mango šajā sakarā sazinājās ar Austrālijā dzīvojošo mākslinieku vārdā Prikaso, kurš glezno visai netradicionālā veidā, proti, ar savu dzimumlocekli, bet krāsu tonējumu viņš reizēm izlīdzina ar dibenu.

Prikaso laipni piekrita uzgleznot vienu no slavenākajām Latvijas dziedātājām, un tagad šis portrets Aishai kalpos kā talismans cīņā par vietu pasaules šovbiznesā, kā arī, iespējams, rotās meitenes dzīvokļa sienu viņas Ķīpsalas apartamentos.

Saviem lasītājiem Mango piedāvā nelielu ieskatu radošajā procesā, kura laikā Prikaso bez māksliniekiem pilnīgi nevajadzīgajām otām radīja šo šedevru.

Galerijā: preses konference, kas piektdien notika viesnīcas Islande Hotel vasaras terasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!