Foto: F64

Cilvēki jau pamanījuši, ka dziedātājs, leģendārās grupas Credo solists Guntis Veits ne tikai dzied, bet spēlē arī teātri. Atklājas, ka tas nav nekas īpašs, jo pirms vairākiem gadiem Veitam izsniegtajā augstskolas diplomā rakstīts, ka viņš ir diplomēts režisors.

Jau pavisam drīz Guntis Veits spēlēs atraktīvu un humoristisku nodokļu inspektoru komēdijā Vakariņas ar muļki. Atklājas, ka viņam lieliski padodas komiskas lomas.

„Bez jokiem neko nevar, ja mēs reālajā dzīvē paliksim tik nopietni, cik vajadzētu būt, tad būs beigas. Tāpēc visu laiku vajag jokoties un to smieklīgumu padarīt vēl smieklīgāku," tā Veits.

Lailas Ilzes Purmalietes producētajās izrādēs Veitam šī būs trešā izrāde.

Saistība ar teātri mūziķim ir vistiešākā, jo viņš savulaik absolvējis Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorijā režisora fakultāti. „Man pat diplomdarbs bija ar mūzikas novirzienu, režisēju Mēs Liepājai vienu pasākuma daļu. Tā kā esmu apguvis aktiermākslu un runas kultūru. Tas man nav svešs, tikai tagad to reanimēju. Iepriekš esmu uz skatuves bijis kā dziedātājs un tagad, kad Laila mani uzaicināja, spēlēju arī teātri," stāsta Veits.

Viņš turpina arī muzicēt ar grupu Credo, ar kuru koncerti visbiežāk notiek nedēļas nogalēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!