Foto: Mango

Dziedātāja Elizabete Zagorska (attēlā), kura iekļuvusi Eirodziesmas finālā ar Kārļa Streipa un Ata Auzāna radīto dziesmu You Are a Star uzskata, ka viņas vecuma sievietēm daudz labāk par pielīmētajiem nagiem piestāv sportiskas aktivitātes, it īpaši, ja tās tiek veiktas kopā ar mīļoto vīrieti.

"Es esmu normāla sieviete - man nepieciešams sports, manikīrs un pedikīrs un frizieris. Bet neko sev nogriezt vai piešūt netaisos - tāpēc man arī nav lieko nagu vai, piemēram, ļoti nedabīga toņa sarkanu matu.

Šādas ārišķības nav piemērotas manam vecumam, un tas arī nomāc personību," sarunā ar izklaides portālu Mango savos uzskatos par skaistumkopšanu dalās Zagorska. Veids, kā viņa sevi uztur formā, ir sports.

"Lai gan esmu dzimusi vasarā, mans stihija ir sniegs! Kā parādās pirmais sniegs, visa ģimene dodamies uz Siguldas slēpošanas trasi braukt ar slaloma slēpēm. Sliktākajā gadījumā laižamies tepat pa Dzegužkalnu ar plēvēm.

Šogad, starp citu, kārtīgi snigt sāka tieši Eirodziesmas pusfināla dienā - 14. janvārī. Uztvēru to gandrīz kā zīmi no augšas, jo es tik ļoti gaidīju sniegu! Tas visas manas emocijas uzsita uz augšu un var teikt, ka atvēra visas čakras," priecājas dziedātāja.

Kamēr vien turas sniegs, viņa dodas slēpot vismaz divas reizes nedēļā, lai gan labprāt to darītu katru dienu.

Otra Elizabetes sportiskā aizraušanās ir skvoša spēlēšana, ko viņa dara kopā ar vīru. "Skvošs, manuprāt, ir patiešām seksīgs izaicinājums pāriem. Es vispār uzskatu, ka pāriem nevajadzētu sportot atsevišķi - sports taču ir prieks, un kāpēc tajā nedalīties ar mīļoto?

Man patīk visi sporta veidi, kuros ir šis spēles azarts - vienkārši stampāt kājas aerobikas nodarbībā es nespēju," stāsta Eirodziesmas fināliste. Viņa smejoties atzīst, ka skvoša spēlē gan labāks esot vīrs, taču viņš bieži vien džentlmeniski piekāpjas, lai sagādātu prieku mīļotajai.

Elizabete uzskata, ka sports ir lielisks līdzeklis labam izskatam ne tikai tāpēc, ka palīdz attīstīt figūru, bet arī gūto pozitīvo emociju dēļ.

"Ja tevī nebūs vajadzīgo emociju, vari krāsot zilus matus, izkāmēt vai apvelties, cik gribi. Ja nemirdzēs acis, viss ārējais skaistums būs kā pīlei apelsīni," nosmejas Zagorska.

Pēc Eirodziesmas pusfināla viņa steidz apdarīt citus darbus - strādā pie jaunās koncertprogrammas, un pārliecināta par saviem spēkiem Eirodziesmas finālā.

"Sajūtas man ir ļoti labas, jo mums ir izcila komanda - Pulse Effect puiši, Kārlis Streips un Atis Auzāns. Ar šo komandu uz skatuves jūtos tik labi, kā vēl nekad. Vai jūtos kā uzvarētāja? Arīdzan! Jebkurā gadījumā - vai uzvarēšu es vai kāds cits - Latvijai šogad vajag tik lielajā finālā, un tas notiks," labas priekšnojautas ir Elizabetei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!