Foto: F64

Lai gan TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 atklāšanā žūrija skarbi kritizēja šova dalībnieces dziedātājas Ellas (attēlā) izpildīto valsi, nodēvējot to par vulgāru, Ella nav padevusies, bet gan ar vēl lielāku sparu ķērusies klāt deju soļu apgūšanai.

TV3 otrā Dejo ar zvaigzni 3 raidījuma tiešraidē Ella paziņoja, ka žūrijas skarbās piezīmes par vulgaritāti un matu cirtām viņu un viņas skatuves kompanjonu Rihardu Mailīti nav atstājušas vienaldzīgu, bet gan pamudinājušas pierādīt dejotprasmi.

Mācīties čačača soļus Ellai nāca palīgā ne tikai Rihards, bet arī viņa mīļotā sieva un dejotāja Viola Abramova, kā arī Violas mamma, kas ir profesionāla deju pasniedzēja un savulaik palīdzēja mācīties dejot iepriekšējā deju šova uzvarētājam - spēkavīram Raivim Vidzim.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ella uzsver, ka žūrijas pārstāvja asā piezīme ne tikai visu nedēļu tika rādīta kā šova reklāma televīzijā, bet arī interneta vide visu nedēļu mudžējusi no dažādiem viedokļiem.

"Taču kritika reizēm ir vietā, un pateikšu godīgi, ka visu aizvadīto nedēļu ļoti daudz strādājām, lai saņemtos un pierādītu, ka es varu daudz labāk nodejot. Es atzīstu un pilnībā piekrītu žūrijai, bet man sāpēja tieši žūrijas citāts par to vulgaritāti. Es nezinu, kam tur ir jābūt, lai varētu valsi nosaukt par vulgāru. Bet, redz, kā es saņēmos šajā nedēļā, un varbūt pat labi, ka tā notika. Dieviņš jau nav nekāds mazais bērns - viņš zina, ko dara, un varbūt tas bija viņa plānos," spriež dziedātāja.

Lai arī pirmajā brīdī Ella apsvērusi domu, ka viņa varētu pēc žūrijas asajām piezīmēm pamest šovu, dziedātāja saņēmās. "Tikai un vienīgi pati saņēmos, iekšēji radās spēks. Man dzīvē vispār tas ir raksturīgi, ka diezgan strauji eju augšā un tad seko milzīgi kritumi. Bijušas arī daudzas izgāšanās uz skatuves - nevis fiziski nogāžos vai kaut ko traģisku izdaru, bet profesionālajā ziņā ir bijušas kļūdas. Taču to pat var uzskatīt par manu šovbiznesa atslēgu, ka es nenolaižu rokas pat tad, ja acīs asaras un sāp sirds. Es eju tālāk, jo tikai tādā veidā var tuvoties nākotnes mērķiem," situāciju raksturo Ella.

Dziedātājas mērķis šajā šovā nav iepatikties žūrijai, bet gan pierādīt skatītājiem, ka arī "neveiklais pīlēns" var kļūt par veiklu gulbi. "Es pati tik tiešām sevi uzskatu par neveiklu pīlēnu. Liekot roku uz sirds, saku, ka neesmu nekāda dejotāja. Pat tad, ja uzstājos uz skatuves dziedot, es neesmu nekāda kustīgā. Taču es to gribu pārvarēt un pierādīt sev, ka es to varu," atklāj Ella.

Dziedātāja arī skaidro, ka viņa nepretendē uz uzvaru šovā, bet gan vienīgais mērķis šovā ir pierādīt sev, ka Ella var arī dejot un kustēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!