Foto: Mango

Pirmdienas, 16. janvāra, rītā uz dzīvi LNT telpās ievācās divpadsmit talantīgi jaunieši, kuri šova Okartes skatuve 2 ietvaros sacentīsies par galveno lomu mūziklā un centīsies piepildīt LNT ģenerāldirektora Andreja Ēķa doto uzdevumu – popularitātes ziņā pārsist pašu Prāta vētru.

Jauniešiem šovā nāksies dzīvot 15 nedēļas, un šajā laikā tos sagaida nopietns darbs, jo, Okartes skatuvei 2 noslēdzoties, taps mūzikls - talantīgākajam no jauniešiem kā balva šova noslēgumā tiks galvenā loma uzvedumā.

LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis jauniešiem, uzsākot šovu, deva uzdevumu - gala rezultātam - mūziklam - jābūt tik izcilam, lai tā brīvdabas uzvedums Mežaparka estrādē būtu vēl apmeklētāks, nekā savulaik tur notikušais grupas Prāta vētra lielkoncerts.

12 jaunieši , kuru vidū seši publikas mīluļi no šova pirmās sezonas un seši jaunie talanti, ir apņēmības pilni šo uzdevumu izpildīt.

Kā šova repertuāra direktors pieaicināts Latvijā lielākās ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti vadītājs un daudzu populāru dziesmu tekstu autors Guntars Račs, kurš palīdzēs jauniešiem radīt mūziklam nepieciešamās dziesmas. Vokālo mākslu pilnveidot jauniešiem palīdzēs dziedātāja Ieva Kerēvica, dejot mācīs Līga Liberte.

Guntars Račs gan uzskata, ka jauniešiem savi mērķi jāuzstāda vēl augstāk par Prāta vētras rekorda pārsišanu - viņš cer, ka vismaz daži no perspektīvajiem jauniešiem nākotnē kandidēs uz Grammy balvu vai saņems MTV mūzikas balvu.

Arī jauno talantu ambīcijas nav mazas - gandrīz ikviens no viņiem atzīst, ka nācis uz šovu, lai uzvarētu, un 15 nākamās nedēļas solās būt īpaši spriedzes pilnas, jo šoreiz jaunieši darbojas nevis grupās, bet gan katrs par sevi, turklāt viņiem liegta jebkāda saziņas iespēja ar ārpasauli - šova telpās nav interneta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!