Foto: Vida Press

Austrālijā dzimusī supermodele, viena no Victoria's Secret eņģelīšiem Miranda Kerra (attēlā) nesen nofotografēta, publiskā vietā ar krūti barojot savu dēliņu Flinnu, taču izrādās, ka modeli, kura pēc bērna piedzimšanas gandrīz uzreiz atgriezās modes apritē, šis fakts it nemaz nesatrauc.

"Tas ir mans pienākums - barot savu bērniņu," komentējusi modele. "Neraugoties uz to, ka pēc dzemdībām es ļoti ātri atgriezos darbā, man nebija nekādas vēlēšanās pārtraukt šo nodarbi. Tā nu mēs ar Flinnu iemācījāmies apvienot patīkamo ar lietderīgo."

Arī iepriekš Miranda nevairījās publiski atspoguļot savu grūtniecību - sestajā grūtniecības mēnesī viņa pozēja kaila amerikāņu žurnāla W decembra numurā, bet tikai divas nedēļas pēc mazuļa piedzimšanas (viņas un britu aktiera Orlando Blūma dēls piedzima 2011. gada 6. janvārī) ļāva fotogrāfiem sevi iemūžināt ar bērnu pie krūts.

Tiesa, īsi pirms dzemdībām Miranda paziņoja, ka vairs nejūt vēlmi atgriezties modes biznesā un ilgojas pēc "lauku laimes" - "šūpuļtīkla, dārza un mājas, kas darbotos ar saules baterijām", tomēr savus plānus viņa mainīja ļoti strauji.

Kerra modes biznesā darbojas no 13 gadu vecuma. Viņa dzimusi Austrālijā, bet viņai ir arī persiešu, serbu, turku un filipīniešu saknes. Modele uzaugusi vecmāmiņas fermā, jau no bērnības aizrāvusies ar jāšanu un motocikliem. Vēlāk gan Mirandai nācies atteikties no šādiem hobijiem - bijis jāsargā ķermenis, lai veiksmīgi darbotos modes industrijā.

Šobrīd Kerra ir izkritusi no desmit visbagātāko pasaules supermodeļu saraksta, tomēr atkal atgriezusies pasaules iekārojamāko sieviešu topā.

Foto: AFP/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!