Foto: Mango

Svētdienas naktī neilgi pēc pusnakts daļa no TV3 televīzijas šova Mūsu zelta dziesma dalībniekiem un žūrijas locekļiem pulcējās Rīgas klubā Pie Labvēlīgā tipa, lai atzīmētu šova atklāšanu.

Lai gan garās stundas šova aizkulisēs, gaidot savu uzstāšanos un atbalstot kolēģus, visus desmit dalībniekus bija krietni nogurdinājušas un daži knapi valdīja žāvas, pēc šova lielākā daļa no viņiem devās uz ballīti, lai atgūtu spēkus pie bagātīgi klātā uzkodu galda un nobaudītu atspirdzinošus dzērienus.

Daži no jaunajiem dziedātājiem ballīti izmantoja, iepazīstoties ar pieredzes bagātākajiem kolēģiem. Piemēram, par dziedošo policistu dēvētais Nikolajs Puzikovs, kurš šova ievada raidījumā ar dziesmu Cielaviņa iekļuva pirmajā trijniekā, neilgi pēc ierašanās svinību vietā uzsāka sarunu ar Dailes teātra aktieri Jāni Paukštello.

Abi skatuves mākslinieki, sēžot pie viena galdiņa, krietnu laiku pārrunāja dažādus ar mūziku un teātri saistītus jautājumus, un par notikušo iepazīšanos Puzikovs pēc ballītes neslēpa sajūsmu, ievīterojot, ka "mēs ar Jāni Paukštello sadraudzējāmies".

Kad šovā gūtās emocijas un iespaidi bija apspriesti, daļa no šovu dalībniekiem kājas izlocīja deju laukumā - ar īpaši vētrainiem dančiem izcēlās Samanta Tīna (attēlā), kuru dejā vadīja viņas O!kartes akadēmijas kolēģis Mārtiņš Grunte, un tāpat iespaidīgus virpuļus deju placī grieza grupas Musiqq solists Emīls Balceris.

No žūrijas locekļiem klubā grozījās diriģents Ints Teterovskis, kurš neskopojās ar draudzīgiem padomiem jaunajiem dziedātājiem, kā arī modes māksliniece Elita Patmalniece, grupas Jumprava dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!