Foto: F64

Trešdien, 18. jūlijā, Jūrmalā notiekošā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 dalībniekiem bija notikumiem piesātināta diena – sekojot ikgadējām tradīcijām, tika veidots bareljefs, prezentētas Jaunā viļņa pastmarkas, kā arī izlozēti uzstāšanās kārtas numuri.

Tradicionālā bareljefa jeb zemciļņa veidošana norisinājās Jūrmalā, viesnīcā Pegaza pils, bet pēc tam sadarbībā ar Latvijas pastu katrs dalībnieks tika pie personalizētām pastmarkām ar savu portretu, kā arī notika kopējā paša konkursa pastmarkas prezentācija - uz tās attēlots Jaunā viļņa stilizēts logotips bareljefā, ko veidojuši iepriekšējā gada konkursa dalībnieki.

Pienākumiem bagāto dienu noslēdza otrās konkursa dienas uzstāšanās kārtas numuru izloze - šoreiz izloze norisinājās Rīgā, uz AB dambja, un tajā bez jaunajiem dziedātājiem piedalījās arī konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs.

Izlozes laikā tapa zināms, ka Latvijas pārstāvji Jaunajā vilnī - vokālā grupa Framest - otrajā konkursa dienā, 26. jūlijā, uzstāsies ar septīto kārtas numuru.

DELFI Izklaide atgādina, ka konkursā Jaunais vilnis 2012, kas Jūrmalā norisināsies no 24. līdz 29. jūlijam, piedalīsies 16 jauni un talantīgi mūziķi no 14 valstīm, kā arī, kā jau ierasts, pulcēsies spicākās Krievijas šovbiznesa zvaigznes un dažādi ārvalstu izpildītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!