Foto: Publicitātes foto

Viens no Latvijas atpazīstamākajiem erotisko fotogrāfiju māksliniekiem Aleksandrs Sokolovs, kurš februāra sākumā sabiedrību šokēja ar anoreksijas fotosesiju, nolēmis turpināt aizsākto tēmu un radījis jaunu erotisku attēlu sēriju Anoreksija - ceļš uz elli.

Izklaides portālam Mango savu lēmumu turpināt aizsākto tēmu fotogrāfs skaidro ar vēlmi pievērst vairāk uzmanības anoreksijas problēmai Latvijā, kas nemaz neesot populāra tēma, un tieši tāpēc Sokolovs par savu uzdevumu izvirzījis ar savu darbu palīdzību likt cilvēkiem par to aizdomāties.

Sokolova otrā anoreksijas fotosesija tapusi sadarbībā ar citu modeli, kura, tieši tāpat kā fotosesijas Anoreksija - skaisti vai šausmīgi? galvenā varone, vēlējusies palikt anonīma - šī modele neesot tik tieva kā februāra sākumā iemūžinātā, un tieši tāpēc fotogrāfijas, pēc paša mākslinieka vērtējuma, esot izdevušās "estētiskākas un seksīgākas".

Pirmā Sokolova radītā anoreksijas fotosesija pēc publicēšanas mājaslapā Sokolovstudio.lv radījusi asu sabiedrības reakciju, un fotogrāfs saņēmis neskaitāmas vēstules no cilvēkiem, kuri gan slavējuši, gan nosodījuši viņa veikumu, kā arī izteikuši vēlmi palīdzēt pārmērīgi kārnajai modelei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!