Foto: F64

Jau mēnesi telekompānija LNT saviem skatītājiem piedāvā talantu šovu Okartes skatuve, kura sestdienas koncertu vadīšana uzticēta vienam no pieredzes bagātākajiem televīzijas darboņiem Mārim Grigalim (attēlā).

Sarunā ar izklaides portālu Mango Grigalis, atskatoties uz aizvadīto mēnesi, atzinīgi vērtē šovu un tā dalībnieku sniegumu, bet konkrēti favorīti jauniešu vidū vadītājam neesot - viņam mīļi esot visi dalībnieki.

"Viss ir ļoti labi. Jauniešiem ir labs piegājiens lietām, un tā tik turpināt," vērtējumā dalās Grigalis, kuram pašam katrs sestdienas vakars, kad jādodas uz Rīgas Kinostudijā notiekošo koncertu, esot kā svētki.

Lai gan publiski daudz spriests arī par šova aizkulisēm - mīlas intrigām, vētrainajām ballītēm un citām jauniešu dzīvē neatņemamām lietām, Grigalis par šova dalībnieku ikdienu neinteresējoties.

"Tas viss lai paliek viņu ziņā, mani šādas lietas neinteresē un es tajā nepiedalos. Arī ikdienā es viņus nesatieku - mēs redzamies tikai sestdienas koncertos," stāsta Māris, kurš gan, tiekoties klātienē ar dalībniekiem, neskopojoties arī ar profesionāliem padomiem, ņemot vērā savu ilggadējo pieredzi televīzijas darbā.

Pašmāju televīzijas šovi Latvijas mūzikas skatuvei jau devuši daudzus māksliniekus, un arī Okartes skatuves dalībnieki jau tiek iesaistīti dažādos projektos un viņu tuvumā grozās atsevišķu pašmāju ierakstu kompāniju pārstāvji, cerot nepalaist garām jaunos talantus, kas nākotnē varētu kļūt par zvaigznēm.

"Tas, vai kāds no viņiem kļūs par zvaigzni, ir atkarīgs no viņiem pašiem un to varēs novērtēt tikai tad, kad viņi pabeigs šo skolu šovā. Tad arī mēs redzēsim, kurš mirdzēs un kurš pazudīs. Šovs slavu un panākumus negarantē, tas ir tikai tramplīns. Tas, kā nu kurš no viņiem to izmantos, ir viņu pašu ziņā," uzskata Grigalis.

Galerijā: ieskats šova Okartes skatuve sestdienas, 1. oktobra, koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!