Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu izdevuma Fitness veiktajā aptaujā noskaidrotas tās Holivudas slavenības, kuru ķermeņus sabiedrībā uzskata par iekārojamākajiem un kuriem cilvēki visvairāk vēlētos līdzināties.

Saskaņā ar aptaujas, kurā piedalījušies divi tūkstoši abu dzimumu respondenti, rezultātiem iekārojamākā ķermeņa īpašniece ir Dženifera Anistone (attēlā), bet stiprā dzimuma pārstāvju vidū ar visapskaužamāko ķermeņi var lepoties aktieris Vils Smits.

Par Anistoni kā seksīgākā ķermeņa īpašnieci balsojuši gan vīrieši, gan sievietes - 34% dāmas atzinušas, ka vēlas, lai viņām būtu populārās aktrises ķermeņa formas, bet 31% kungu pauduši vēlmi, lai viņu mīļotās sievietes līdzinātos šai Holivudas zvaigznei.

Tāpat Anistone atzīta par to slavenību, kurai izdevies saglabāt ideālu augumu arī pēc 40 gadu robežas pārkāpšanas - šajā sarakstā viņai seko Halija Berija, Dženifera Lopesa, Demija Mūra, Gvena Stefani un Kortēnija Koksa.

Sievietēm aptaujā arī tika dota iespēja izvēlēties, kuras daļas no populāro sieviešu augumiem viņām patīk jo īpaši - 65% dāmu norādījušas, ka vēlētos tādu presīti kā Anistonei, un sarakstā iekļuvušas Kameronas Diasas rokas, Bleikas Laivlijas kājas, Pipas Midltonas dibentiņš un Kristīnas Hendriksas krūtis.

Arī Smita līdera pozīcijas iekārojamāko ķermeņu sarakstā nodrošinājuši abu dzimumu balsotāji - 37% vīriešu atzinuši, ka vēlas tādu ķermeņi kā Smitam, un tikpat daudz sieviešu norādījušas, ka sapņo, lai viņu partneri var lepoties ar tādām ķermeņa formām.

To ķermeņa īpašnieku sarakstā, kuriem vēlētos līdzināties vīrieši, iekļuvuši arī tādi aktieri kā Daniels Kreigs, Zaks Efrons, Bredlijs Kūpers un Džons Hamms, bet sarakstā ar 40 gadus pārsniegušo aktieru augumiem triumfējis Breds Pits, aiz sevis atstājot gan iekārojamākā auguma īpašnieku Smitu, gan tādas kinozvaigznes kā Hjū Džekmenu, Džordžu Klūniju, Tomu Henksu un Džonu Hammu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!