Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 19. decembrī, visas dienas garumā LNT studijas telpās pulcējās simtiem dziedošu jauniešu, lai, īpašai žūrijai atrādot savus talantus, sacenstos par iespēju piedalīties Okartes skatuvē 2, kas sāksies jau janvārī.

Pirmie slavu alkstošie jaunieši LNT telpās drūzmējās jau astoņos no rīta, lai gan atlase sākās tikai desmitos. Kopumā sacensties par vietu Okartes skatuves otrajā posmā bija ieradušies vairāki simti cilvēku.

"Atlases dalībnieku līmenis bija ārkārtīgi dažāds, sākot ar labiem atklājumiem - cilvēkiem, kurus būtu prieks iznest saulītē un dot viņiem iespēju sevi pierādīt, beidzot ar tādiem, kuriem būtu jāiemācās būt paškritiskākiem un kaut vai pašiem ierakstā jāpaklausās savu dziedāšanu," izklaides portālam Mango atklāj LNT galvenais producents Niks Volmārs.

Šoreiz atlasē uzsvars likts uz jauniešu dziedātprasmi un spēju sevi atraktīvi parādīt uz skatuves, jo Okartes skatuve otrajā posmā, kas sāksies janvāra vidū, visu skatītāju acu priekšā tiks radīts mūzikls Dzimuši mūzikai. Mūziklam dziesmas komponēs pirmā šova posma labākie autori un Latvijā zināmi komponisti.

"Kopā šovā redzēsim aptuveni 20 dalībniekus - gan labākos no pirmās sezonas, gan jaunas sejas. Viņi visi cīnīsies par galveno lomu mūziklā," šova ideju atklāj Volmārs.

Starp jauniešiem, kuri izturējuši pirmo atlases kārtu, ir vairāki mūzikas aprindās jau pazīstami vārdi - Lienes Šomases jaunākā māsa Kristīne, populārās šlāgermūzikas izpildītājas Santas Zapackas meita Aneta, kā arī šovu Koru kari un Latvijas Zelta Talanti dalībniece Anete Kotoviča.

Fotogalerijā: ieskats pirmdien notikušajā talantu šova atlasē (foto: LNT arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!