Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no karstākajām ballītēm norisinājās populārajā Vecrīgas klubā Just – tur notika mūzikla Dzimuši mūzikai pirmo izrāžu oficiālais afterpārtijs, kura viesiem bija sarūpēti krāšņi pārsteigumi.

Ballītes laikā talantīgie Dzimuši mūzikai jaunieši kluba apmeklētājus priecēja ar muzikālajiem priekšnesumiem, bet vadītāju pienākumus atraktīvajā pasākumā bija uzņēmies lieliskais duets Kašers un Jogita Pūpola.

Par pasākuma kulmināciju kļuva veikala YESS modes skate, kurā modeļu lomās bija iejutušās šova Okartes skatuve populārākās meitenes, kurām arī uzticētas lomas mūziklā.

Lai gan daļa no Okartes skatuve meitenēm modeļu darba pamatiemaņas jau demonstrējušas šova laikā notikušajā Kašera pirmajā modes skatē, šī bija pirmā reize, kad par viņu defilē prasmi varēja pārliecināties plašāka skatītāju loks publiskā pasākumā.

Par skati rūpējās veikala YESS radošā komanda stilistes Violetas Rulles vadībā, un tajā varēja vērot šī brīža pasaules modes tendenču apkopojumu - kniedes, unisex stilu, košas krāsas, dažādas faktūras un panciskā stila iezīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!