Foto: Mango

Biatlonists Ilmārs Bricis (attēlā) uz ziemas olimpiskajām spēlēm Vankūverā devās kopā ar savu jauno draudzeni, Lietuvas izlases biatlonisti Diānu Rasimovičuti (25). Lai arī lidostā Rīga abi sportisti ieradās kopā, no kopīgu bilžu uzņemšanas viņi izvairījās.

Latvijas populārā biatlonista Ilmāra Briča un viņa bijušās sievas, arī biatlonistes Anželas pēdās iet abu kopīgā meita Anete, kas Vankūveras ziemas olimpiskajās spēlēs plāno startēt 10 km brīvā stila slēpojumā. Anetes trenere ir viņas mamma, kura kopā ar meitu uz Vankūveru aizlidoja jau 5. februārī, bet Ilmārs ar savu mīļoto, Lietuvas izlases biatlonisti Diānu, Latviju kopā pameta 9. februārī.

Sporta aprindās runā, ka Diāna nav pirmā biatloniste, ar kuru Bricim izveidojusies mīlas dēka. Pirmā sieva Anžela arī savulaik bija biatloniste, bet vēlāk Bricim bijušas attiecības ar Ukrainas, Rumānijas un Bulgārijas biatlonistēm. Savukārt sporta portāls parsportu.lv raksta: "Olimpiskajās spēlēs biatlonā citu delegāciju sastāvā startēs arī Ilmāra Briča emocionālās iedvesmotājas Pavļina Fiļipova (Bulgārija) un Diāna Rasimovičute (Lietuva)".

21. februārī Vankūverā ir paredzēts pēdējais starts biatlonistēm individuālajās disciplīnās, pēc kura arī Briča draudzene Diāna atgriezīsies Eiropā, lai sāktu gatavoties Eiropas čempionātam. Arī 26 gadu jubileju 25. februārī Diāna svinēs bez mīļotā vīrieša, jo viņš Vankūverā uzkavēsies ilgāk.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Diāna atklāj, ka ļoti labi runā latviešu valodā. "Dzīvojot kopā ar Ilmāru, esmu iemācījusies valodu. Nu jau divus gadus mājās ar Ilmāru runāju latviešu valodā," atklāj Lietuvas izlases biatloniste, kura Lietuvā pēdējo reizi bijusi pagājušajā gadā.

"Tagad trenējos kopā ar Latvijas vīriešu izlasi, un mani vairāk var satikt Latvijā," saka Diāna un piekrīt, ka Latvijā viņu piesaista ne tikai treniņi biatlonā, bet arī attiecības ar Ilmāru Brici.

Vaicājot, vai Ilmārs jau bildinājis sportisti, Diāna gan samulst un atbild, ka to gan neatklās, bet abi kopā kā pāris ir jau pietiekami ilgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!