Foto: Mango

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) uzskata, ka uzņēmēja Elita Drāke, paziņojot par to, ka gatavojas debitēt skaistumkonkursu biznesā, ar nolūku piesauc Fogeles vārdu, lai vairotu savu popularitāti.

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka uzņēmēja un veselīga dzīvesveida aktīviste Elita Drāke nesen paziņoja, ka gatavojas radīt speciālu skolu, kur sagatavos skaistumkonkursu dalībnieces, tādējādi radot konkurenci par pašmāju skaistumkonkursu pamatlicēju uzskatītajai Intai Fogelei.

Paziņojot par savu lēmumu, Drāke izteica bažas par to, ka Fogele viņai varētu atriebties par to, ka tiek izstumta no spēles, savukārt pati Fogele uzskata, ka Drākei nekur viņu izstumt neizdosies.

"Tas ir absudrs! Drāke acīmredzot grib pati sev uztaisīt reklāmu, piesaucot manu vārdu, jo viņai pašai ar skaistuma konkursiem ir tikvien tāds sakars kā dalība bēdīgi slavenā Aināra Eisaka organizētajā dāmu konkursā, pēc kura viņa pati sevi iecēla par mistiska dāmu kluba prezidenti," sarunā ar Mango skarba ir Fogele.

Viņa uzskata, ka Drākei, atverot savu skolu, kur gatavot meitenes skaistuma konkursiem, nemaz neesot iespējams kaut ko atņemt Fogelei, kura šajā biznesā jau ir daudzus gadus un lieliski pārzina visas tā aizkulises.

"Ir tāds teiciens: ja tevi zina mazāk un tu met akmeni uz plašāk pazīstamu personu, arī tu pats vari kļūt atpazīstamāks. Acīmredzot Drāke, stāstot žurnālistiem par strīdiem ar mani, pati grib vairot savu popularitāti," smejas Fogele.

Viņa spriež, ka pati Drākei jūtas kā ome - ne vecuma, bet gan pieredzes ziņā. "Viņa piedalījās Eisaka konkursā, bet Eisaks bija - nelepojos ar to - mans audzēknis konkursu organizēšanā. Pedofiliju es viņam nemācīju," teic Fogele.

Tā kā skaistuma konkursu šobrīd esot vairāk nekā jebkad, viņu vēl jo mazāk uztrauc iespēja, ka Drāke varētu viņai nocelt kādu no tiem.

"Tad jau jāsaka, ka, piemēram, geju skaistuma konkursu organizatori man arī kaut ko nocēluši. Kāpēc viņi par to neuztraucas? Es drīzāk gaidīšu no Drākes uzaicinājumu būt viņas organizētā konkursa žūrijā," smejas Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!